BEZ NJE NEMA TRENDI DECEMBRA

Influenserke ih koriste svake jeseni i zime: 5 fora za nošenje boje senfa koju svaka devojka mora da zna

0

S povratkom jesenje i zimske sezone, vraća nam se i paleta zemljanih tonova bez koje je nezamisliv stil u hladnim mesecima: burgundi, maslinastih nijansi braon i zelene boje i svih varijanti žute, na čelu s kraljicom jesenje i zimske mode — bojom senfa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Boja senfa jedan je od ultimativnih trendova kada su temperature nešto niže i definitivno spada u besmrtne modne zakone. Bez obzira na to jeste li se opredelili za kaputić, haljinu ili topao džemper u ovoj boji, vaš kompletan look biće veoma efektan, moćan i atraktivan.

 

Ipak, važno je znati kako najbolje kombinovati boju senfa da bi ona došla do izražaja na pravi način, a ovi osnovni principi mogu vam biti od pomoći.

 

  • Jedan komad boje senfa + all black

 


Iskoristite odeću ove boje kao statement komad uz odevnu kombinaciju u potpunosti crne boje. Tako ćete postići savršen balans sačinjen od neutralne varijante i jednog ultraupečatljivog odevnog predmeta i izgledati vrlo stajliš, naročito ako je u boji senfa samo džemper ili kaput.

 

  • Boja senfa + animal print

 


S obzirom na to da pripada spektru rezervisanom za žutu boju, nijansa senfa ostavlja sjajan utisak kada se spoji s animal dezenima — žirafa, leopard ili tigrastim printom. Naravno, budite vrlo oprezne kako ne biste izgledale prenapadno, pa se radije opredelile za ispranu ili umereniju varijantu ili samo obuću ovakve šare.

 

  • Odeća u boji senfa + obuća u boji senfa

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ukoliko ste naišli na savršene cipele ili čizmice u ovom tonu, ne ustručavajte se — one će izgledati vrlo efektne uz džemper ili kaput boje senfa, pre svega ako nosite pantalone ili suknju neke neutralne nijanse, poput crne, bele i bež.

 

  • Boja senfa + jedna jarka nijansa

 


Ako se hrabri pri odabiru boja i rado eksperimentišete, ponesite svoje omiljene pantalone boje senfa s pink džemperom i cipelama i napravićete malu modnu magiju! Ovaj kolorblok trik nije za svakoga, ali ako pažljivo birate nijanse i imate dovoljno samopouzdanja, možete da postignete vrlo šik izgled.

 

  • Boja senfa + bilo koja iz jesenje palete

 


Ipak, kada je reč o ovoj nijansi, najradije je nosimo s bojama zbog kojih jedva čekamo jesen i zimu, a ona u spoju s njima izgleda najlepše. Dakle, maslinastozelena, braon, burgundi, oker, narandžasta... sve to je dozvoljeno kada nosimo boju senfa i čini da izgledamo trendi!

 

 

makonda-tracker