učimo od najboljih

Kraljica Holandije ― i DETALJA! Zabavni jesenji autfiti kojima Maksima poručuje: MODA NE SME DA BUDE DOSADNA!

0

Supruga kralja Vilema-Aleksandera pojavila se juče u Utrehtu u odelu u boji holandske kraljevske porodice, a to je samo jedna u nizu njenih interesantnih odevnih kombinacija kojima je pokazala sav raskoš svog modnog ukusa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Maksima od Holandije žena je jedinstvenog stila koji uvek odiše vedrinom, a maestralna je u dodavanju efektnih detalja svojim odevnim varijantama. Tako ona svom izgledu uvek doda neki novi ton, a vrlo pažljivo bira njihove nijanse, teksture, dezene...


Najnovija je, kao što smo pomenuli, žensko odelo narandžaste boje, simbola loze Oranje, a potpisuje ga Maksimina omiljena modna kuća Natan.

 

Reč je o modelu sa suptilnim pepito dezenom koji na blejzeru ima pojas kojim se dodatno naglašava struk, a evropska kraljica modnih detalja ponela je na reveru zanimljiv cvet sa zlatnim sjajem, koji je izgledao savršeno uz njen zlatan nakit: sat, narukvicu, masivne minđuše. Uz to, cvetu su pibližne nijanse svetlobraon lakovane salonke i pismo-tašna.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Jednu od nesumnjvio najzabavnijih kombinacija kraljice Maksime otkad znamo videli smo nešto pre toga! U pitanju je spoj plave bluze dugih rukava i duboke bele midi-suknje Klesa Iversena s raznobojnim slojevima ukrasa ― tu je red crvenim cvetića, red roze vezenih cvetova, ljubičaste, žute i plave trake različite debljine! Holandska kraljica ponela je uz to crvene aksesoare, poput pismo-torbe interesantne teksture, burgundi cipele, kožne rukavice i vrlo efektnu kapu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Crveni detalji ponovo su našli svoje mesto u njenom stilu u septembru (budući da Maksima od Holandije spada u štedljivije plemkinje, bile su tu ista torba i cipele!) u spoju s haljinom s leopard dezenom. Iako bi mnogima prvi instinkt bio da ovu elegantnu i lepršavu toaletu ponesu s nude ili braon cipelama i tašnom, holandska kraljica odlučila je da sve začini bojom strasti, uz, podrazumeva se, crveni ruž.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Pred sam početak jeseni, kralj Vilem i njegova draga prisustvovali su u Hagu proslavi Dana princa, a Maksima je izgledala očarajuće u dugačkoj svetloplavoj suknji sa cvetnim dezenom i crvenoj bluzi koje su na prvi pogled podsetile na balsku haljinu, uz obilje srvenih detalja.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker