bez greške

Od kraljice se ne očekuje manje: Zelena midi-haljina Maksime od Holandije je najlepša koju ćete danas videti

0

Kralj Holandije Vilem Aleksander i njegova supruga Maksima stigli su danas u trodnevnu posetu Norveškoj, a već u prvom javnom pojavljivanju holandska kraljica je pokazala zašto važi za sinonim dobrog stila

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljicu Maksimu od Holandije obično viđamo u zabavnim kombinacijama za svaki dan i u poluposlovnom stilu, ali kada prilika zahteva i te kako ume da odabere autfit koji odiše glamurom.


Upravo je takav povod prijem kod kralja Haralda od Norveške, za koji je lepa Maksima odabrala interesantnu satensku haljinu midi dužine.


U pitanju je još jedno remek-delo njene omiljene modne kuće Natan, čije modele kraljica nosi maltene iz dana u dan, a sada ju je očarala smaragdna haljina koja je u gornjem delu pripijena uz telo, dok se od struka širi u obliku zvona. Ramena su naglašena strukturisanim i vrlo suptilnim naborima, dok su rukavi 3/4 dužine.

1 / 6 Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

 

Uz ovako efektnu boju, holandska kraljica nije želela previše da komplikuje, pa je ponela nude šeširić bez oboda, koji podseća na beretku i svojstven je njenom prepoznatljivom stilu, a i on nosi potpis brenda Natan. Identične nijanse su jednostavne salonke i pismo-tašna. Za ovu priliku, kraljica Maksima je ponela i rukavice, dok je kosu podigla i labavo začešljala unazad. Kao i obično, uvek kada je u pitanju prva žena Holandije, upečatljivi su detalji koje bira, a ovog puta je umesto nakita pažnju privukao zanimljiv broš u obliku leptira.

 

 

makonda-tracker