inspirišite se

Za dan BELO, za veče CRNO! Pariski stajlinzi Tamare Kalinić koji ubrzavaju puls zaljubljenica u modu

0

Uz kakvu obuću i torbu belu nositi odevnu kombinaciju? Kako nositi klasičnu crnu kao umetničko delo? Sve to i još mnogo, mnogo više demonstrirala nam je infleunserka Tamara Kalinić za samo nekoliko dana!

foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia
foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia


Dok je u Parizu trajala Nedelja mode, srpska influenserka iz dana u dan pokazivala je da je zasluženo u društvu samog krema modne industrije
Tamara Kalinić je nakon mnogo putovanja konačno imala obaveze i u gradu u kom živi — Gradu svetlosti!


Srpska influenserka konačno ponovo uživa na svojoj pariskoj adresi, ali to ne znači da je mnogo odmarala. Naprotiv, ona je svakodnevno prisustvovala modnim revijama najprestižnih brendova i posećivala modne događaje širom Pariza, a u više prilika je pokazala da joj po stilu nema ravne bez obzira na priliku.

 

U poslednjim danima Nedelje mode, Tamara je bila zauzetija nego ikad, pa je prisustvovala nizu okupljanja modnih znalaca, a svaki put je bila odevena po zamisli najcenjenijih dizajnera. Međutim, nama su posebno "zapale za oko" jedna dnevna kombinacija i nekoliko večernjih koje vezuje ista sitnica, a sve jednako spektakularne!


Popularna trendseterka prisustvovala je tako pre nekoliko dana predstavljaju avangardne haute couture kolekcije kuće Viktor & Rolf i obukla se u skladu s prilikom: vrlo elegantno i umereno ekcentrično, uz besprekoran miks boja!

 

1 / 4 Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Tamara je pred okupljenim foto-reporterima prošetala u vrlo romantičnoj beloj toaleti s karnerima koja je napravljena od tila i veoma je upečatljiva zahvaljujući trima jasno odvojenim slojevima.

 

Ovaj interesantan model ukrašen je jedva vidljivim belim i cvetnim vezom, a influenserka je preko nje ponela beli sako kremaste nijanse koji naglašava ramena. Ipak, još je zanimljivije kako je upotpunila ovu kombinaciju — smaragdnozelenim salonkama sa svetlucavom šnalom i minijaturnom "birkinkom" u identičnoj nijansi, učinivši ih tako statement delovima svog autfita.


Kalinićeva je imala bezbroj prilika ovih dana i teško je odabrati najupečatljivije, ali je interesantno to što je za noć gotovo bez izuzetka birala crnu odeću. Tako je za samo nekoliko dana pokazala asimetričnu svetlucavu toaletu dugih rukava...

 

1 / 3 Foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia


... rolka-haljinu sa izrezima u predelu grudi...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


... spoj crnih zvoncara i topa s perjem na ramenima...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


... i kratku puf-haljinu s perjem i crnim i tamnosivim debelim prugama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

makonda-tracker