tajna je u jednostavnosti

I za svaki dan i za posebne prilike: 5 crno-belih kombinacija kojima je Tamara Kalinić očarala planetu

1

Najpoznatija srpska influenserka rado i često nosi jarke boje i efektne dezene, ali se čini da najviše uživa u klasičnim odevnim varijantama, a međunjenim stajlinzima najzapaženiji su spojevi crne i bele boje

foto: Instagram
foto: Instagram

Influenserka Tamara Kalinić neumorno radi, putuje, promoviše proizvode prestižnih svetskih brendova, obilazi revije i iz dana u dan pokazuje zbog čega je dostigla status najpoznatije Srpkinje u svetu mode i jedne od najbolje odevenih žena sveta!


Na njenom profilu na Instagramu videćete najinteresantnije komade iz najnovijih kolekcija čuvenih modnih kuća, kao i neobične spojeve i varijante, ali najsnažniji utisak naša Tamara ostavlja kada odabere jednostavnost i klasiku. Tu se posebno izdvajaju crno-bele odevne kombinacije, a proteklih meseci birala je ove.

 

Dok je boravila u Milanu tokom Nedelje mode u septembru, Tamara Kalinić je jednom prilikom pozirala u efektnom odelu crne boje koje je kombinovala s belom košuljom. Influenserka se opredelila za nešto šire nogavice i strukiranih sako blago nabranih rukava koji potisuje modna kuća Armani, a košulja je zakopčana i krasi je nešto kraća kragna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Već sledeće nedelje, ona je uživala u svetlima Pariza, a na reviji brenda Valentino videli smo je u lepršavoj mini-suknji crne boje uz koju je ponela laganu crnu jesenju jaknicu, belu bluzu i bele čizme do kolena s ojačanim đonom koje su ključni deo ove odevne varijante.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naravno, tu je i bela Valentino torbica, a Tamara se opredelila za model sa zlatnim kaišem i detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tokom leta, influenserka je bila među retkim Srbima koji su imali priliku da poseti Kan tokom čuvenog Međunarodnog filmskog festivala i, štaviše, prošeta crvenim tepihom pred nekoliko premijera. Međutim, ona je i tokom dnevnog opuštanja i uživanja u čarima ovog grada izgledala jednako zanosno kao i na svečanim okupljanjima slavnih! Tokom jednog druženja uz obalu, Kalinićeva je pozirala u čipkastom topu i pantalonama crne boje, uz koje je ponela predimenzioranu belu košulju sa crnim čipkanim detaljima — delo kuće Valentino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tih dana srpska influenserka je stigla i do Rovinja, gde smo je videli u fenomenalnim pantalonama čiji je dezen inspirian šalvarama, a koje potpisuje Chanel i koji krase crno-beli talasi i logotipi ovog brenda. Kombinovala ih je s neobično sečenim crnim topom i jednostavnim naočarima za sunce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


One su joj se toliko dopale da ih je nosila i dok je uživala u Herceg Novom, kada je ponovo odabrala crni top, ali ovog puta asimetični model s duplim bretelama na jednom ramenu, koje krasi efektna mašnica. Sve je upotpunila — crno-belom Chanel torbicom i noktima bele boje!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

 

makonda-tracker