da li vam se sviđaju?

Ultimativni trend su i sa njima vam sneg i kiša ne mogu ništa: Duboke zimske čizme koje menjaju vaš stil

0

One su savršene dubine, dovoljno glomazne da vas zaštite od vremenskih nepogoda, a ujedno i toliko moderne i prilagodljive svakoj nozi.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Internet je jednostavno poludeo za njima. Mnoge influenserke su poželele da upravo u svom ormaru imaju čizme koje se odlično kombinuju i sa nekim svečanijim komadima kao što su haljine, farmerice, a u isto vreme se odlično kombinuju sa trenerkama što često možemo videti na Instagramu. 

 

 

Ovo je model koji je modna kuća Botega Veneta izbacila u nekoliko boja, tj. oni su nedavno predstavili i "dorađen" model koji je sada dizajniran tako da su na đonu nijanse koje dodatno skreću pažnju. Njihova cena na nekim sajtovima doseže cenu i do preko 1000 evra. 

 

Među domaćim inflenserkama koje nose pomenuti model našle su se i Dunja Jovanić, Tamara Kalinić kao i Tatjana Jo

 

 

 

Ovaj model posebno je interesantan jer ima debeli i visoki đon, što zbog takvog dizana dodatno vas može zaštiti od vremenskih nepogoda tako što vam noge neće biti mokre kada se vratite u vaš dom posle šetnje po snegu i sl. 

 

Takođe, ovaj model čizama je toliko postao popularan da su mnogo brendovi počeli da prave slične modele kako bi one bile dostupne svima. 

 

Njihova prednost je i ta što se mogu kombinovati na razne načine, te ih je moguće kombinovati i sa haljinama i sa pantalonama, ili sa nekom ležernijom varijantom. Daju drugačiju dimenziju i tako ističu vaš stil na najpozitivniji način.

 

Da li se vama dopadaju?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker