prava modna poslastica!

Boho, etno, lepršavo! Tamara Kalinić ima komad bez kakvog ne smete da dočekate prelazno vreme

0

Najpoznatija srpska influenserka i jedna od omiljenih Instagram zvezda najluksuznijih svetskih brendova još jednom je pokazala zašto je došla do ovih laskavih titula! Ona u kraj zime i početak proleća ulazi spremna — ogrnuta komadom koji nikad neće izaći iz mode.

foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon uživanja u američkim plažama, influenserka Tamara Kalinić vratila se u Evropu, a ovih dana bila je jedna od najzapaženijih na Nedelji mode u Milanu.
Naša Tamara posmatrala je iz prvih redova najvažnije revije prestižnih modnih kuća, videli smo je u vrlo šik izdanjima, a pre nekoliko dana pokazala je i svoje manje formalno i vrlo trendi svakodnevno izdanje, savršeno za šetnju ulicama jedne od najvećih modnih metropola i dnevnu reviju brenda Etro.


Popularna trendseterka pozirala je u odevnoj kombinaciji kakvu možemo da zamislimo u bezbroj situacija, a sastavljena je od obične bele košulje (ultimativnog modnog klasika), crnih pantalona i kožnih kaubojki ukrašenih nizovima nitni različite veličite. Statement komad je, kao i uvek kada je u pitanju Tamarin stajling, tu — u vidu ogrtača kakav se svake jesenje i prolećne sezone vraća u modu uz bum!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ako ste ljubiteljka ponča i predimenzioniranih marama, ovaj ogrtač će bez sumnje biti po vašem ukusu: reč je o komadu bele boje, koji krase crne pruge različite širine i koji pada lepršajući pored tela i dajući koraku i kompletnom autfitu razigranost.

 

Tamarin ogrtač koji potpisuje Etro napravljen je od pamuka i vune, dok su detalji od kozije kože, a donji porub krase bele resice, dok su na sredini dve tanje crne kićanke. Model za koji se Kalinićeva odlučila košta nešto više od 1.000 evra i, iako nema takve motive u dezenu, miks je etno i boho stila.


Naša influenserka mudro je uz ovako lepršav i bogat komad ponela ostatak kombinacije pripijen uz telo, čime je postigla ravnotežu i pojačala utisak, a sve je upotpunila Etro torbom braon boje i s paisley dezenom koja je ulepšana detaljima od crne kože.

 

Tamara Kalinić
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

makonda-tracker