za savremene princeze

Mini, papreno, provokativno — ali na njen način! Tamara Kalinić u jednoj od haljina o kojima se najviše pričalo u 2021.

3

Nakon američke glumice Dakote Džonson, srpska influenserka pojavila se u neobičnoj toaleti s potpisom brenda Saint Laurent i, ako nas pitate, ponela je još bolje nego holivudska zvezda!

foto: Instagram
foto: Instagram

Među modnim trenucima koji su obeležili 2021. bez sumnje je onaj kada je Dakota Džonson zakoračila na njujorški asfalt u nesvakidašnjoj mini-haljini zbog koje su je mediji nazvali modnim Crnim labudom. Zvezda filma "50 nijansi — Siva" izgledala je očaravajuće u crnoj haljinici čija je kratka suknja napravljena od veštačkog krzna, dok gornji deo čine strateški raspoređene crne trake, a u pitanju je skupoceni model slavne francuske modne kuće Saint Laurent čija cena iznosi čak 2.790 evra.

 

Dakota Džonson, Saint Laurent, Crna haljina
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dakota je uslikana u ovoj haljini u oktobru, ali ju je pre glumice ponela — srpska influenserka. Naša Tamara Kalinić je nekoliko dana ranije pozirala u Parizu u neobičnoj haljini, a fotografiju koja je tom priliko nastala objavila je i pre nekoliko dana na svom profilu na Instagramu, prisećajući se najlepših momenata u 2021. godini.


Hajde da se sećamo samo dobrog iz 2021. Ovo su neki od najglamuroznijih trenutaka godine — napisala je Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Popularna trendseterka nosila je ovu haljinicu u septembru, na modnoj reviji na kojoj je kuća Saint Laurent predstavila kolekciju za proleće i leto 2022. godine, tokom pariske Nedelje mode. Tamara ju je, međutim, ponela nešto drugačije od Dakote, budući da ju je kombinovala sa crnim strukiranim blejezerom koji je dodatno naglasio raskošni donji deo, ali ublažio provokativnost gornjeg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naša influenserka upotpunila je svoj izgled skupocenom kratkom ogrlicom od tri lansa koju krasi upečatljiv privezak u obliku crne deteline, a sve je začinjeno romantičnim niskim i blago razbarušenim repom.

 

 

makonda-tracker