veličanstven

Ako negde vidite lepši, javite nam! Fendi kaput koji bi zauvek mogao da promeni dizajn svačijeg omiljenog zimskog komada

1

Naizgled klasičan, a ipak nesvakidašnji, zabavan, elegantan, kreativan... i po ukusu jedne od najpoznatijih modnih novinarki planete! Ako ovako izgleda budućnost kaputa, mi glasamo za!

foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Baš kad pomislimo da je u modi već sve viđeno, najprestižnije modne kuće predstave nam kolekciju ili komad koji donosi nešto osvežavajuće i inovativno, a od koga pre očekivati da ih ponese među prvima nego od vodećih imena u svetu mode? U skladu s tim, čuvena italijanska modna urednica Ana delo Ruso (59) pre nekoliko da je pokazala da nije slučajno došla do ovog statusa — i to uz pomoć svog najdražeg "Fendija"!


Slavna modna novinarka, koja pamti da je još kao dvanaestogodišnjakinja pitala tatu može li da joj kupi nešto iz asortimana ove kuće, ovih dana je uživala u revijama na Nedelji mode u Milanu. Takva prilika zahteva nenadmašan stil, a Ana delo Ruso došetala je na jednu od revija stilizovana od glave od pete uz mnogo "Fendijeve" magije!

 

Ona je na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala odevena, u najmanju ruku, spektakularno. Glavni deo njene odevne kombinacije jeste kaput pomenutog brenda čija cena iznosi vrtoglavih 4.700 dolara i koji predstavlja novo dizajnersko rešenje.

 

 

Ana se opredelila za naizgled klasičan maksi model, čija je jedna polovina interesantne tekstu — prekrivena je vezenim i rebrastim detaljima i pada u nizu resa u vidu efektnog šala. Sam "šal" je ručno rađen, a druga polovina ovog efektnog komada s dugačkim i nešto tanjim reverima je glatka, dok je struk naglašen uz pomoć tankog kožnog kaiša s monogramom čuvene modne kuće.


Delo Rusoova je odlučila da ponese ovaj kaput preko midi-haljine boje senfa, uz crne čizme do gležnjeva koje krasi neobična štikla, a sve pojačava interesantna torbiva čiji gornji deo krasi prepoznatljiv oblik slova F koji je zastupljen na "Fendijevim" komadima.


Ana je, među brojnim fotografijama svoje kombinacije, podelila i jednu za koju je pozirala sa srpskom influenserkom Tamarom Kalinić, koja je i sama nosila istu torbu u zlatnoj boji.

 

 

makonda-tracker