e, to je "influens"!

Skok interesovanja — 300 odsto za samo 24 sata! Stajling iz serije "Euforija" koji je izazvao modnu groznicu

0

Nova sezona serije "Euforija", s predivnom Zendejom u glavnoj ulozi, počela je s emitovanjem, a već prva epizoda napravila je pravu malu pomamu za jednim brendom, sve zbog jedne odevne kombinacije

foto: Eddy Chen/ HBO Max/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
foto: Eddy Chen/ HBO Max/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Televizijska publika ponovo ima priliku da uživa u novim epizodama serije "Euforija", koja se vratila drugom sezonom, donoseći priču o tinejdžerima koji se bore s krizama identiteta, traumama, drogom, seksom, prijateljstvom...
Prva i željno iščekivana epizoda konačno je emitovana, a budući da se pokazalo da je serija vrlo uticajna na mlade, svi su čekali da vide šta će ovog puta privući najviše pažnje. Uprkos kontroverznom sadržaju, pomalo iznenađujuće, odmah se izdvojio — stil!


Naime, lik Leksi, koju igra Mod Apatou, u prvoj epizodi na novogodišnjoj žurki nosi neobičnu retro kombinaciju koji potpisuje sve popularniji njujorški brend "Batševa" (Batsheva), a čim je epizoda emitovana — broj klikova na proizvode ove kuće porastao je za čak 300 procenata na modnom pretraživaču Stylight!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Batsheva (@batshevadress)

 

Leksi nosi autfit pravljen specijalno za seriju, koji je brend osmislio s kostimografkinjom "Euforije" Hajdi Bivens, a sastoji se od narandžaste bluze od šafrana s puf rukavima i dubokihi pantalona boje fuksije, koji u spoju s pletenicom podsećaju na stil na renesansnim slikama.

 

Mod Apatou, Euforija
foto: Youtube Printscreen

Zanimljivo je to što se, iako na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, i serija "... I tek tako", nastavak kultnog "Seksa i grada", nedavno izdvojila upravo zbog odeće ovog brenda. Da li zato što su obe serije delo HBO-a ili sasvim slučajno, i Keri Bredšo se u novim epizodama pojavila u retro kombinacijama s potpisom "Batševe".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Batsheva (@batshevadress)

 

 

makonda-tracker