modni saveti

Obucite boju koja će biti vesnik radosti za 2022. godinu: 5 smelih crvenih haljina u kojima ćete blistati 31. decembra

0

Za najluđu noć u godini dame već uveliko pripremaju kombinacije kojima žele da ostave bez daha sve kada se pojave na proslavi Nove godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Specijalne kombinacije i kreacije zahtevaju i svečaniji prostor u kojem bi ga devojke ponele, jer mnoge su prikladne samoza poseban vid proslava i ambijenta te je tako pravo vreme da iskoristite neku od glamuroznih kreacija u kojima ćete zablistati:

 

 

1. Kratka lepšava svilena haljina, uz moju možete obuti zatvorene cipele, ali i pored toga bi bilo dobro da obučete dugi kaput kako bi se zaštitili od zime. Kada uđete u salu, nećete sigurno imati problema sa hladnoćom, te je ovakav model koji nosi i Irina Šajk, pravi izbor za vas

 

2. Kratka crvena haljina sa naglašenim naramenicama i ne tako otvorenim dekolteom je odličan izbor za proslavu Nove godine. Ona je vrlo interesantna i zbog jednog detalja na rubu haljine kao i zbog svojih dugih rukava. Ova haljina je izbor Kendal Džener.

 

3. Duga crvena haljina sa tankim beretelama, otvorenijim dekolteom i raskošnim donjim delom sa džepovima je savršen izbor ukoliko želite da privučete svu pažnju kada užete u salu

 

4. Vrlo neobična, a pomalo i izazovna haljina koja može da bude nekada i neudobna, ali izgled koji dobijate kada je obučete je neverovatan. Verujte da će vam se komplimenti samo nizati. U pitanju je crvena haljina od lateksa. 

 

5. Duga crvena haljia sa dubokim slicem kao i otvorenim ramenima je savšen izbor za novogodišnju noć. Uz sve ovo možete dodati i malo nakita da naglasite glamuroznost iste. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker