modni klasik

Najvažnije je odabrati boju: 5 haljina Aleksandre Prijović koje dokazuju da je CVETNI DEZEN obavezan u SVAKOJ sezoni

0

Kada su u pitanju modni klasici, floralni print je jedan od neprevaziđenih ― nosio se pre sto godina i nosiće se za još sto, svakom autfitu daje nežniju i ženstveniju crtu, a može da se nosi od januara do decembra, samo ako oprezno birajte nijanse

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Možda je Meril Strip bila neimpresionirana izborom cvetnog dezena za proleće u filmu "Đavo nosi Pradu", a iako je to opšte mesto u modi to ne znači da treba da ga zaboravimo. Naprotiv ― floralni motivi su neizostavan deo ženskog i, sve češće, muškog garaderobera i najjednostavniji način da svom izgledu pružite trunku romantike. I ne samo u proleće, već u svim sezonama!
To je dobro poznato i pevačici Aleksandri Prijović, koju često viđamo u odevnim komadima s ovakvim printom, obično haljinama, a ove su nam posebno zapale za oko.

 

Najnovija Aleksandrina cvetna haljina je komad mini-dužine koja je ukrašena mešavinom burgundi i roze tonova. U pitanju je model s dugačkim rukavima s blagim puf efektom, dok je donji deo lepršav.

 

 

U maju je pevačica pozirala u vrlo interesantnoj kratkoj haljini svetloplave boje koju krase vezeni cvetići različitih nijansi, a savršen je izbor za prolećnu sezonu i neku formalnu priliku. Ona ju je ponela sa sandalama s kaišićima, a jednako dobro izgledala bi s roze salonkama.

 


Nešto pre toga, dok je kalendarski i dalje bila zima, Aleksandra je pozirala u košulji-haljini zagasitih nijansi, što je sjajan izbor za jesenje i zimske mesece, dok su topliji i sunčani dani rezervisani za jarke boje.

 


Pevačica je nekoliko meseci pre toga ponela efektnu maksi-haljinu u crvenim i bež nijansima koje krase cvetovi različih veličina i oblika, a ponovo se odlučila za neutralne tonove, iako je kombinovala haljinu s tipično letnjom obućom.

 


Tokom prošlog leta Aleksandru smo često viđali u haljinama različitih krojeva i dužine, a jednom prilikom je ponela interesantan model s karnerima koji krase raznobojni sitni cvetovi i kombinovala je s Hermes papučama nude nijanse.

 

 

 

makonda-tracker