inspiracija

Dole jednobojno, gore ― EKSPLOZIJA! 5 šarenih džempera kojima su poznate devojke najavile trendi zimu

0

Raznobojni džemperi su modni klasik kom se rado vraćamo svake jeseni i zime, a ukoliko pronađete upečatljivo tkanje zanimljivih oblika i preliva boja, dobićete zanimljivo izdanje za svaki dan

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Instagram
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Instagram

Tipična jesenja kombinacija sastavljena je od farmerki, džempera i kratkih čizama ili patika, ali to što je u pitanju sto puta viđena odevna varijanta ne mora da znači da ćete u njoj izgledati dosadno.


Sve što je potrebno da učinite svoj stajling razigranim, smelim i vedrim u hladnim jesenjim i zimskim danima jeste mudar odabir džempera. Možete birati geometrijske oblike, možete se odlučiti za prugaste prelive nijansi, možete da ponesete model protkan šarenim nitima... Opcija je bezbroj, a svaka obezbeđuje da na svakom koraku privučete poglede atraktivnim stilom ― iako je u pitanju već viđen i superudoban spoj!

 

Nedavno se tom logikom vodila glumica Mila Kunis, koja je ponela džemperak modne kuće ACNE.

 

Mila Kunis
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je poluprovidan lagani model od mohera koji je ukrašen šarenim končićima čija cena iznosi čak 360 dolara, a zvezda "Veselih sedamdesetih" i brojnih filmova ponela ga je sa skinny farmerkama i belim patikama.


Manekenka Hejli Biber je odlučila da umesto džinsa obuče široke pantalone, koje su svojom glinastozelenom nijansom još više naglasile lepotu zabavnog džempera brenda Khait.

 

Hejli Biber
foto: Instagram

Topao džemper koji košta oko 1.300 evra krase romboidi i cik-cake šare u roze, oker, krem i zelenim tonovima. Kao što mu i cena otkriva, napravljen je od najkvalitetnijeg kašmira, a Hejli ga je kombinovala s oksfordicama modne kuće Fendi i torbicom brenda The Row.


Njena koleginica Elsa Hosk preferira klasičnu kombinaciju farmerki i džempera, a odabrala je autfit koji od glave do pete potpisuje Maje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 

Ona je za Instagram pozirala u izbleđenim zvoncarama od džinsa, a da su Šveđani među kraljevima zimskog stila pokazala je efektnim džemperkom širokih rukava napravljenim od moher vune. U pitanju je ljubičasti komad ukrašen horizontalnim prugama na dnu rukava i ispod okovratnika, i to belim, narandžastim, uz koju fenomenalno izgleda njena žuita jaknica od lažnog krzna.


Ni Dženifer Garner, svačija omiljena lepotica iz komšiluka, nije imuna na kvalitetan džemper, pa je tokom radova na njenoj luksuznoj vili u Los Anđelsu viđena u neobičnom modelu Gabrijele Herst koji krase prelivi teget boje.

 

Dženifer Garner
foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ona je odlučila da ponese ovaj topli jesenji i zimski komad s farmerkama, a tu su i Chanel patike od teleće kože.


S druge strane, pevačica Gven Stefani odlučila je da džemper nosi u okviru šik autfita ― tu su kraće tamne farmerke, tu je torbica Louis Vuitton, tu su čizme od prevrnute kože s visokim štiklama i resama!

 

Gven Stefani
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njen izbor je pristupačno pletivo ukrašeno raznobojnim detaljima u predelu grudi.

 

 

makonda-tracker