svake godine je in

Možda već i imate ovakav model! Ovaj ŠIK kaput je MUST HAVE komad sezone — a idealan je u maksi-varijanti

0

Birajte šire modele, bilo da su dugački do bedara ili listova, sa kaišem ili bez njega, sa dvorednim kopčanjem — sigurno nećete pogrešiti!

foto: InaKos/Shutterstock
foto: InaKos/Shutterstock

Ove jeseni su zaljubljenice u modu imale široke ruke kada je u pitanju bio izbor kaputa!

 

Od teddy, preko prošivenih, kožnih, puf, pa sve do različitih oversized modela, trendovi su ove sezone spojili i udobno i komforno i zanimljive krojeve.

 

 

U svemu tome izdvojila se još jedna varijanta kaputa koju smo mnogo puta viđali prethodnih sezona, a izgleda da i ove godine zauzima visoko mesto na modnoj listi it devojaka!

 

U pitanju je kaput u crno-beloj boji, sa suptilnim dezenom koji se naziva so i biber, odnodno podseća na motiv riblje kosti. Kaputi ovakvog izgleda i ove i sledeće godine biće must have komad u ženskom ormaru. Obično se "so i biber" dezen koristi da opiše tamni materijal sa belim ili sivim detaljima, što karakteriše ovaj model.

 

 

Miks bele, crne i sive boje stvara diskretan efekat "mrlja", a ovakve kapute u najrazličitijim varijantama možete pronaći u domaćim prodavnicama odeće, po veoma pristupačnoj ceni.

 

 

Najbolje se kotiraju maksi-modeli ovih kaputa, odnosno širi i dugački do bedara ili listova — u zavisnosti od vašeg ukusa. Birajte i one sa kaišem, dvorednim kopčanjem... Nećete pogrešiti!

 

 

 

makonda-tracker