obožavamo ih

Investirajte BAREM u jedan: Kaputi koje će trendseterke najviše nositi ove sezone

0

Najlepši kaputi će ove jeseni biti i topli, i elegantni, i trendi! Bilo da volite predimenzionirano, kožno ili neutralnu kamel nijansu, sigurno ćete u modnim favoritima za jesen pronaći model koji će vam se dopasti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jesen je uveliko tu, vreme je hladnije, ali postoji jedna dobra strana kišovitog oktobra: moda!

 

Modni trendovi za jesen donose nam nekoliko ideja za kaputiće koji će oplemeniti vaš garderober, a ne samo što će vam u njima biti toplo, već ćete izgledati supertrendi!

 

 

Neki modeli bili su veoma aktuelni i prošle sezone, a neke ste možda već i kupili. U svakom slučaju, vredi investirati barem u jedan od ovih modela i sigurno nećete pogrešiti!

 

 Prošiveni kaput

 

Gotovo da nije bilo brenda koji još od prošle sezone nije u svoje kolekcije uvrstio prošivene jakne, koje obožavaju i trendseterke poput Irine Šajk. Mada su bile popularne u svim nijansama, čini se da je i prošle i ove godine definitivno najtraženija maslinstozelena. Isto važi i za prošivene kapute! Postali su nezaobilazan deo street style modnog fazona, a u isto vreme su elegantni i vrlo topli.

 

 

Kamel

 

Nema mnogo polemike! Kamel kaput u nude nijansi je večno trendi komad koji će biti neizbežan i u ovoj jesenjoj/zimskoj sezoni. Od Karli Klos, Emili Ratajkovski, preko Ane Ivanović, do glumica, vojvotkinja i princeza, kamel kaput je must have.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kožni

 

Popularnost kožnih kaputa verovatno ništa ne može da uzurpira. I poznate dame ih obožavaju, pa kad su u pitanju jesenji stajlinzi, čim se zagazi u hladniju sezonu, kožni mantili i kaputi su glavni adut. Osim, jasno, crnih kožnih kaputa, i crveni i braon su odlična opcija, pa čak i žuti!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

Sa pojasom

 

Odlična stvar kod vunenih kaputa s pojasom jeste što lako mogu biti elegantni, ali se nositi i sa sportskom odećom i patikama. Lako se kombinuju, aktuelni su u svim bojama i prilično klasični. Pogledajte kako ga, na primer, možete kombinovati u sportskom stilu:

 

 

Oversized

 

Ništa bolje od toplog kaputa koji nas greje, a možda i skriva suvišne kilograme. I još izgledamo tako trendi u njemu!

 

 

makonda-tracker