njen stil

U boji koju trendseterke OBOŽAVAJU: Rijana je pronašla STATEMENT kaput jesenje sezone — i žene su ZALJUBLJENE u njega

0

Rijana je za večeru u Njujorku odabrala autfit kojim je dominirao dugačak kaput u zelenoj boji  — možda i najveći hit jesenje sezone!

foto: Profimedia, PapCulture / BACKGRID
foto: Profimedia, PapCulture / BACKGRID

Kaputi su suptilan komad koji daje glavni utisak celom izgledu u hladnijim danima! Dok neutralne opcije nikada neće izaći iz mode i uvek će biti dobra stilska opcija, dizajneri i poznate ličnosti biraju najbolje alternative i statement komade koji će biti apsolutni hit sezone!

 

 

Takvi su i komadi u neonskim bojama, a pogotovo kaputi u zelenoj boji.

 

Opojne nijanse zelene biće podjednako popularne, od svetlije, žalfije, limeta, mint, boje pistaća do zagasitih, tamnijih nijansi. Živahna boja zelene pomalo asocira na buđenje prirode, tako da će vaš stajling podići na vedriji nivo i u hladnijim i kišovitim danima.

 

 

To zna i Rijana, koja je odabrala svoj model zelenog kaputa i demonstrirala kako se nosi za maksimalni stilski efekat. Pevačica je uslikana u Njujorku, u izlasku, a zeleni kaput maksi-dužine koji je dominirao njenim stajlingom potpisuje Marina Moscone u svojoj predjesenjoj kolekciji za 2021. godinu.

 

1 / 2 Foto: Profimedia, BeautifulSignatureIG / SplashNews.com

 

I u trendi boji, i sasvim šik, Rijanin kaput ima neobičnu dugmad, strukiran je i neosporno elegantan. Inače, u slobodnoj prodaji može se naći po ceni od 2990 dolara.

 

Rijana ima odlične predloge za jesenju eleganciju, pa je nosila i zebra kapute, Pradine jakne, pastelne kabanice... I svaki komad bio je statement, kao i ovaj zeleni kaput.

 

 

 

makonda-tracker