Ide uz sve i TAKO JE ŠIK!

Da li se TEDDY KAPUTI nose i 2021? Tamara Kalinić ima odgovor — i spremite se da vam ODUZME DAH

2

Svake sezone uplašimo se da teddy kaputi odlaze u modnu penziju, ali kako odmiče jesen i bliži se zima influenserke vade iz ormana svoje omiljene modele i ovaj prelepi i topli komad se vraća! Tamara Kalinić, najpoznatija srpska trendseterka, jedna je od onih koje su ponosno pokazale jedan od svojih omiljenih teddy kaputa

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedno od češćih pitanja na internetu u poslednje vreme glasi "Da li su teddy kaputi popularni i u 2021?", a odgovor je — obradovaćemo vas — da, da i da!
Komad koji je prvi put predstavljen 2013. godine, nakon čega je postepeno ulazio u srca zaljubljenica u modu i doživeo oopšte obožavanje protekle tri sezone, definitivno nam se vratio i ove godine s padom temperatura.

 

Ovaj neobični odevni predmet, koji se ponegde naziva još i šerpaski kaput, napravljen je od mekanog, prijatnog i "čupavog" materijala, a poznat je po tome što je udoban i vrlo topao. On pruža interesantan spoj causal i elegantnog izgleda i ima neizbežnu šik notu, a efekat se menja u zavisnosti od toga kakav moedel odaberete. Dostupni su strukirani, ravnog kroja, "okrugli", kratki, vrlo dugački, manje ili više krzneni...

 

Najpoznatija srpska trendseterka Tamara Kalinić jedna je od slavnih obožavateljki teddy kaputa, pa smo je više puta videli u njegovim različitim varijantama, a pre nekoliko dana nam je pokazala da joj je ipak najdraža klasika. Srpkinja s adresom u Parizu pozirala je u modelu koji je vrlo komotan, širi u predelu struka, a krase ga široki reveri. Ona se opredelila za tamnu maslinastozelenu nijansu i kaput koji prekriva kolena, što ga čini ultratoplim i praktičnim komadom za hladne jesenje i zimske dane. Ipak, kombinovala ga je prilično neočekivano: s podvrnutim belim pantalonama širokih nogavica i crno-belim cipelama otvorene pete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Koliko teddy kaputa je previše? Ne znam, ali ova maslinastozelena boja je tako savršena — napisala je Tamara u opisu fotografija.


Srpska influenserka opredelila se za model koji se bez sumnje lako uklapa uz različite stajlinge, kako zbog samog kroja, tako i zbog boje, jer ova maslinasta nijansa spada u praktičnije u jesenjoj paleti i izgleda sjajno i sa crnom i sa belom, kao i sa ostalim bojama koje su popularne tokom novembra i decembra, poput burgundi, zlatne, tamnozelene, braon...

 

Kalinićeva, po svemu sudeći, preferira ovaj model, budući da je prošle godine i nosila identičan široki teddy kaput u krem nijansi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

makonda-tracker