savršeno

Torbica iz slatkih ženskih snova + trendi kaput: Blejk Lajvli romantičnim izdanjem bacila Njujork pod svoje štikle

0

Čuvena glumica jedna je od nekrunisanih kraljica crvenog tepiha, a u svakoj prilici uspeva da iznenadi modni svet zanimljivim odabirom detalja i kombinovanjem boja

foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli prisustvovala je juče u njujorškom neboderu Empajer stejt bilding obeležavanju ukidanja zabrane putovanja! Američki predsednik Džozef Bajden doneo je nedavno izvršnu uredbu po kojoj će biti potrebno da strani državljani koji putuju u Sjedinjene Države budu potpuno imunizovani i po kojoj je ukinuta zabrala putovanja u SAD putnicima iz Šengenskog prostora, Kine, Indije, Brazila i Južne Afrike.

 

Tim povodom, u Njujorku je upriličena proslava kojoj je prisustvovalo više predstavnika avio-kompanija, a posebna gošća bila je glumica Blejk Lajvli. Šarmantna holivudska lepotica, koja se obično ne pojavljuje često na svečanim događajima kada ne predstavlja novi projekat, pažljivo je birala odevnu kombinaciju za ovu priliku.


Ona se pojavila u u burgundi mini-haljini dizajnera Žorža Čakre, vrlo neobičnom modelu iz kolekcije za 2021. godinu koja je ukrašena mašnom koja pada na ramena, a tu je i umetnuti komad tkanine sa širokim bretelama i zatvorenim okovratnikom. Haljina je A-kroja i pada pored tela ne naglašavajući oblike, a Blejk ju je maestralno kombinovala s kaputom identične nijanse. U pitanju je komad modne kuće Max Mara čija cena iznosi skoro 3.000 dolara, naglašava struk iz pomoć ležerno vezanog pojasa.

 

1 / 8 Foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia


Glumica je svemu dodala cipele brenda Roger Vivier, crvene salonke sa sedefastim odsjajem koje su ukrašene kristalnom šnalom i za koje je izdvojila 1.750 dolara. Ipak, prava poslastica ove odevne varijante jeste glavni aksesoar: mini-tašna koja se savršeno uklopila uz ovaj stil, ali možemo da je zamislimo uz bezbroj kombinacija. Blejk je odabrala svetlucavu torbicu modne kuće Chanel, ulepšanu različitim bojama i nijansama: svetloroze, fuksijom, crvena i ljubičastom.

 

 

Ovaj luksuzni komad košta čak 3.400 dolara i prekriven je sićušnim kristalima i prepoznatljivim logotipom čuvenog brenda. Glumica je svemu dodala minijaturne viseće minđuše s rubinima i zlatko prstenje.

 

 


 

makonda-tracker