uvek otmena

Njen trik — uz boju kaputa uklopiti boju rolke! Stajling Kejt Midlton za tmurni dan u Londonu kao pravo MODNO OSVEŽENJE

1

Vojvotkinja Kejt Midlton ima fenomenalan predlog za poslovni jesenji stajling — kao i uvek, nepogrešiva je u modnim odabirima!

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, osvežila je jedan tmuran dan u Londonu. Vojvotkinja je posetila jednu školu  u severnom delu Londona, a kao i svaki put, odevnu kombinaciju prilagodila je prilici i zablistala!

 

 

Za ovo druženje sa srednjoškolcima vojvotkinja Kejt birala je crne pantalone koje je ukombinovala sa ružičastom rolkom brenda Hobbs, koja se može naći u prodaji po ceni od nešto više od 56 funti, ali i sa kaputom istog brenda — u identilnoj nijansi! Kaput i rolka u istom tonu bili su pravo veselo osveženje, ne samo zbog vedre nijanse ružičaste, već se ovo pokazalo i kao vrlo efikasan modni trik, a Kejt nije prvi put da se za njega odluči. Kaput, inače, košta malo manje od 225 funti, prati liniju Kejtinog tela do bokova, a onda se širi do kolena. Ovakvi modeli uopšteno laskaju svakoj figuri, a uz ovakvu nijansu su odličan izbor.

 

Kejt Midlton
foto: Kirsty Wigglesworth-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com, Profimedia

 

Ovakav stajling naglasio je njenu vitku figuru, a i za to je imala poseban modni trik: uvukla je rolku u pantalone, čime se noge dodatno vizuelno izdužuju. Kejt i inače ima posebni modni trik za nošenje rolke. Naravno, tu su i nezaobilazne salonke s vioskom potpeticom koje daju utisak elegancije.

 

Sve u svemu, pravi pogodak za tmuran dan! A kako izgleda Kejt kad je niko ne gleda? Ovako!

 

 

 

 

makonda-tracker