obucite se kao influenserke

JESENJA MODNA INSPIRACIJA: 5 stajliš kaputa koje smo videli na poznatim trendseterkama

0

Novembar je krenuo, jesen je i zvanično tu, sa svojim novim trendovima, modelima, zemljanim tonovima, udobnom garderobom... A jesen 2021. donela nam je pregršt inspirativnih modnih ideja!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od granny chic i prugastih džempera, preko kombat čizama, rolki i midi-haljina, bezbroj je jesenjih kombinacija u kojima ćete izgledati vrlo trendi, ali napolje ne možete bez dobrog kaputa!

 

 

Odluka kom ćete se trendu prikloniti ove jeseni možda i neće biti laka, ali ni to nije problem jer zvezde poput Điđi Hadid, Kejt Midlton, Hejli Biber, Kim Kardašijan ili Rijane nose jedne od najtrendi modela sezone. Uvek je dobra ideja ugledati se na stil trendseterki, jer kad one nešto obuku, znamo da je u pitanju poželjan odevni komad sezone...

 

Dugačak puf kaput

 

Bilo da je jakna i kaput, puffer model će vas i zaštititi dužinom i ugrejati vas i učiniti da budete trendi, a izdužiće vam čak i siluetu.

 

 

To su uglavnom ultrapopularni prošiveni modeli, ali i bez takvog dezena možete proći u svom oversized kaputu. Čak mu ni Kim Kardašijan nije odolela, a njen model potpisuje Balensijaga i košta gotovo 4000 dolara, ali svakako da se po mnogo pristupačnijim cenama mogu naći modeli povoljnijih brendova...

 

Kim Kardašijan
foto: Profimedia, TheImageDirect.com

 

Toplo, toplo, toplo!

 

Kaput koji je postavljen vunom s unutrašnje strane, a sa spoljašnje strane kožni, dužine do poda, u zemljanim tonovima, uklopiće se besprekorno u vaš stajling. I utopliće vas! Ušuškajte se u krem i braon nijanse kao Rijana...

 

 

Nešto jarko

 

Najbolji predlog za kaput u jarkoj nijansi jeste nijansa kelly green koju je ponela Kejt Midlton! Zelena boja je već mesecima ultrapopularna, a trenutno je posebno aktuelna kada je u pitanju boja kaputa. Za jedan svoj kraljevski aranžman ponela je strukirani kaput brenda Erdem, naizgled jednostavan, ali ova boja mu daje svu potrebnu upečatljivost.

 

Kejt Midlton
foto: Profimedia

 

Kožni

 

I te kako su popularni kožni kaputi, ali i ako se odlučite za neku drugačiju varijantu dugačkog kaputa, bićete podjednako šik. Osim što će vas propisno ugrejati, bićete trendi, a najbolja stvar je što odlično idu i sa suknjama, haljinama, pantalonama, različitim čizmama, od ležernijih do elegantnih kombinacija... Posebno ih voli Hejli Biber.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ludi print

 

Za one najsmelije idu i najluđi printovi! Ovakav kaput biće statement komad svake hladnije sezone, a nema nikakve sumnje da biste s njim bili potpuno primećeni i na samom modnom tronu. Nose ih najhrabrije ― kao što je Kardi Bi!

 

 

makonda-tracker