udobnost na prvom mestu

Uhvaćeni kad su se najmanje nadali! Evo kako Kejt Midlton izgleda kad misli da je NIKO ne gleda

0


Nakon nekoliko dana kada su vredno obavljali svoje kraljevske dužnosti princ Vilijam i njegova supruga su se s decom uputili na misteriozno putovanje, a verovatno nisu očekivali da će njihove fotografije osvanuti u medijima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža viđeni su pre dva dana na aerodromu Hitrou u Londonu s njihovom decom Džordžom, Šarlot i Lujem, gde su stigli u automobilima sa zatamnjenim stakllima i u pratnji obezbeđenja.


Nije poznato gde su se Vilijam i Kejt uputili, ali nije bilo u pitanju zvanično pojavljivanje kraljevskog para, pa mediji nisu propratili ovaj događaj. Ipak, neko od radoznalih prolaznika nije odoleo prilici, pa je fotografisao Kembridžove, čime je javnost dobila retku priliku da vidi vojvotkinju, jednu od žena o čijem se stilu najviše priča, u ležernom izdanju.

 

Za razliku od njenih kraljevskih dužnosti, u kojima uvek nosi cipele s visokim potpeticama, ovog puta smo videli opuštenu odevnu varijantu za svaki dan koja nam ipak pokazuje da je Kejt i privatno odana svom pomalo konzervativnom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @newsbyzina


Kejt je za ovu priliku odabrala svetloplavu dezeniranu maksi-haljinu brenda ME+EM, čija puna cena iznosi 405 evra i koju krase crne prugice u dnu suknje i rukava. Kombinovala ju je s belim Superga patikama od 55 evra i sa slamenom torbom sa crnim detaljima.


Kako javljaju londonski mediji, vojvoda i vojvotkinja najpre su se uputili u Windsor Suite, laundž rezervisan za pripadnike kraljevske porodice i VIP osobe u kom samo tri sata boravka košta skoro 4.000 evra. Još uvek nije poznato gde su Kembridžovi potom otputovali, ali Kejt je bez sumnje spremila udobnu i praktičnu odevnu kombinaciju.

 

 

makonda-tracker