žena koja MISLI NA DETALJE

Šik, zabavno, a ipak KLASIČNO: Autfit Kejt Midlton koji će se kopirati širom sveta

0

Poslovni stil ne mora da bude monoton. Štaviše, za događaje u oblasti kulture Kejt Midlton obično bira vrlo razigrane i efektne odevne varijante, a ovog puta je razmišljala u skladu s prilikom i institucijom koju je posetila i ostavila sjajan utisak

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama posetila je juče Imperijalni ratni muzej u Londonu, gde je zvanično otvorila dve nove galerije — Galeriju Drugog svetskog rata i Galeriju holokausta.

 

Stajliš kao i uvek, Kejt Midlton je vrlo pažljivo birala odevnu kombinaciju za ovu priliku i njen izbor je pao na mornarsku bluzu Aleksandra Mekvina.

 

Reč je o komadu bele boje i s navy detaljima i zlatnim dugmićima iz kolekcije za 2011. godinu, koji je Midltonova nosila već nekoliko puta.

 

Sada je rešila kombinuje ovu bluzu s dugačkim strukiranim kaputom brenda Hobbs koji ima tanke i duže revere i salonkama iste nijanse. Reč je o svedenom izdanju čiji utisak posebno pojačavaju pantalone ravno kroja i kožni kaiš koji dodatno ističe struk.


 

1 / 4 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Na jednoj od izložba — "Generacije: Portreti preživelih holokausta" — prikazane su, inače, fotografije koje potpisuje sama vojvotkinja. U pitanju su portreti Stivena Frenka i Ivon Bernstajn, koji su preživeli Drugi svetski rat, nastali u okviru Kejtine saradnje s Kraljevskim fotografskim društvom Velike Britanije i drugim organizacijama.

 

 

makonda-tracker