nije štedela

Dugi rukavi, naglašen struk i ― lepršavost! Kejt Midlton u (ne)običnoj haljini savršenoj za jesenji večernji izlazak

0

Ovakav model nemamo često priliku da viđamo, a sjajno je rešenje za svečane prilike u hladnijim mesecima. Ipak, on ne stoji svakome, a izgleda kao da je krojen za vojvotkinju od Kembridža!

foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton su, s princem Čarlsom i Kamilom Parker, sinoć bili gosti na prijemu u Galeriju i muzeju "Kelvingrov" u Glazgovu, organizovanom povodom početka Konferencije Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama.


Nakon nekoliko dana odmora, koji je par proveo sa svojom decom princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Lujem, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža nastavili su s kraljevskim obavezama, a za ovaj događaj su se očito pažljivo spremali. Vilijam i Kejt bili su usklađeno odeveni, ali je budući kralj Velike Britanije u svom elegantnom plavom odelu ipak ostao u senci prelepe supruge.


Kejt Midlton, koja je poznata po skupocenim kreacijama Aleksandra Mekvina i Dženi Pekam, rešila je ovog puta da ponese manje poznat brend, a njen izbor je pao na kaput-haljinu londonske modne kuće Eponine. Ipak, nije bila mnogo skromna, budući da je reč o modelu čija cena iznosi oko 2.800 evra, ali očito je bila očarana jednostavnim, a ipak neobičnim komadom koji izgleda kao da je krojen za nju! Kejt je, naime, nosila haljinu na preklop, dugih rukava i blago naglašenih ramena, na kojoj je struk akcentovan kako strukiranim krojem tako i uz pomoća dva krupna crna dugmeta. Model pada ravno uz telo, a iako na prvi pogled haljina deluje strogo i kruto, na fotografijama se vidi da je ona blago lepršava prilikom koračanja.

 

1 / 6 Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia


Iako je odabrala skupocenu haljinu, Midltonova ju je kombinovala sa svojim starim i pouzdanim cipelama, koje je nosila već 12 puta, pišu britanski mediji! To su navy salonke od prevrnute kože koje potpisuje Rupert Sanderson, za koje je pre nekoliko godina izdvojeno oko 500 evra, a vojvotkinja je svemu dodala navy pismo-tašnu. Za ovu priliku, Kejt je podigla kosu u punđu, a tu je i njen čuveni verenički prsten sa safirima.

 

 

makonda-tracker