idu uz (skoro) sve

I one mogu da izgledaju ŽENSTVENO: 5 pari kombat čizama u kojima poznate lepotice uživaju u jeseni

0

Proteklih sezona među najpopularnijim modelima čizama su kombat, poznate još i kako vojničke čizme, koje su izašle iz gotik i pank supkulture i osvojile svet mode, pa im nisu odolele ni neke od omiljenih svetskih trendesterki

foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Kombat čizme poznate su po svojoj udobnosti i izdržljivosti, ali sada i po tome što je jesenja sezona postala nezamisliva bez njih! Već nekoliko godina, gotovo da nema influenserke koju nismo videli u više modela ovakve obuće, koja i te kako može da bude deo ženstvene odevne kombinacije, a koja pruža pomalo edgy, ali i donekle vintage stil. Ukoliko uložite u kvalitetan par, sigurno se nećete pokajati i dobićete čizme koje ćete sigurno moći da nosite godinama, a najbolje od svega je to što se prave najrazličitije varijante koje možete da zamislite.

 


Ni naše omiljene poznate dame nisu ostale imune na šarm ovih čizama, a samo tokom proteklih nekoliko dana videli smo modele koji se pertlaju, one bez vezivanja, s dodatno ojačanim đonovima, manje i više masivne... I u svakom slučaju vrlo, vrlo trendi!

 

  • Zoe Kravic

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Glumica koja neguje autentičan stil odabrala je za šetnju u kojoj je prvi put izašla sa Čeningom Tejtumom držeći se za ruke, javno ga predstavivši kao svog dečka, ponese ovakve čizme. Izbor je pao na neobičan model brenda The Row, koji slavne devojke obožavaju u poslednje vreme, i to na čizme koje imaju visoku platformu i jedan rajsferlšlus na sredini. Uske su oko članaka i crne boje, a njihova cena iznosi čak 1.490 dolara.

 

 

Poznata kantautorka nedavno je podelila šaljivu kompilaciju snimaka na Instagramu kako bi se deklarisala kao "ljubiteljka jeseni" i istakla da je spremila sve što je potrebno da bi se i modno uživalo u ovom godišnjem dobu: kapu, šal, obuću...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Tom prilikom je pokazala vojničke gležnjače kakve se definitivno ne viđaju svaki dan ― u pitanju su naizgled obične kratke čizme na pertlanje, ali ukrašene efektnim detaljima u obliku novčića. 

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Njih, inače, potpisuje italijanska modna kuća Dolce & Gabbana i napravljene su od glatke i sjajne kože.

 

  • Tamara Kalinić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Srpska influenserka podelila je pre nekoliko dana fotografiju s aerodroma u Parizu, kada je pozirala u trendi čizmama za koje nije otkrila kojeg su brenda delo, ali nas su najviše podsetile na model po imenu TIRE modne kuće Bottega Veneta čija cena iznosi 1.200 dolara.

 

  • Olivija Kulpo

 

Olivija Kulpo
foto: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modna influenserka Olivija Kulpo možda je ovih dana u sunčanom i toplom Los Anđelesu, ali ne da toj činjenici da joj pokvari jesenju sezonu. U skladu s temperaturama, na ručak s drugaricom stigla je u cvetnoj mini-haljini, ali je svoj trendi izgled upotpunila rasprodatim kratkim čizmama na pertlanje koje potpisuje Balenciaga. Na prvi pogled ― obične vojničke čizme, na drugi ― kako se usuđujete da pomislite da je nešto što Balenciaga pravi obično?! U pitanju je model nesvakidašnjeg, futurističkom i potpuno otkačenog đona koje su, vrlo prikladno, nazvane Bulldozer!

 

  • Bela Torn

 

Bela Torn
foto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Znate one klasične čizmice na pertlanje s masivnom petom i s minijaturnom torbicom oko članka koje ovih dana viđate svuda? Među prvima ih je napravila Prada, a njihovom šarmu nije odolela ni glumica Bela Torn, koja je s verenikom Bendžaminom Maskolom baš u njima odlučila da se pojavi na milanskoj Nedelji mode.

 

 

 

makonda-tracker