must have

I ove sezone su SUPERMOĆNE! Ako ste u potrazi za novim ČIZMAMA, trk u prodavnicu po OVAJ model

0

Sezona jesen/zima zvanično je otpočela, a dolazi vreme za nošenje čizama ― trendseterke su jasne kada je u pitanju model koji će i dalje biti poželjan na ulicama metropola!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Aktuelni trendovi za jesen uglavnom kombinuju stare trendove u novom ruhu, a većina modnih komada i dodataka od prošle sezone i dalje su pravi hit!

 

Još prošle sezone su kombat čizme bile pravi hit kod zaljubljenica u modu. Pomalo robusne i jabaste, kombat čizme podsećaju na obuću koja se nosila devedesetih, ali sada se ovaj retro trend vratio u velikom stilu, a trendseterke ih rado kombinuju sa gotovo svim komadima garderobe: od maksi-haljina do džempera i farmerica, pa čak i plisiranih sukanja.

 

 

 

Glomazni, tzv. chunky modeli dominirali su 2020. godine, a to je definitivno slučaj i u sezoni koja je pred nama. One su debelog đona, dužine koja ide čak i do sredine lista (ali može biti i kraća, kao i duža ― gotovo do kolena), a zanimanje za kupovinu ovakvog modela sve više raste.

 

 

Gotovo svi popularni brendovi napravili su svoju seriju kombat čizama, a nisu im odoleli ni oni skuplji, od Diora, preko Prade, sve do Stele Mekartni.

 

Trendseterke su ih obožavale, pa smo ih viđali i kod Irine Šajk, sestara Hadid, Kendal Džener...

 

Što se tiče boje, nije samo crna must have, već i krem, zelena i prljavobela.

 

Svakako, ako ste ih kupili prošle godine, bićete supertrendi i ove jeseni i zime, a ako niste i u potrazi ste za čizmama, ne sumnjajte da ćete izgledati moćno. 

 

 

makonda-tracker