praktične

Jedine čizme koje vam trebaju do marta: Tamara Kalinić je pronašla (ne)običan i SUPERTRENDI model za svaki dan

2

Jedna od najpopularnijih influenserki na svetu je Srpkinja Tamara Kalinić, koja je poznata po tome što statement komade nosi s lakoćom. Ove udobne čizme koje su spremne da odgovore na sve izazove hladnijih meseci svakako spadaju u tu grupu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trendseterka Tamara Kalinić već neko vreme živi u Parizu, a sada je svojim pratiocima na Instagramu otkrila da će zbog posla kratko odsustvovati od kuće. Od jednog od najlepših gradova na svetu se privremeno oprostila fotografijom s aerodroma na kojoj zamišljeno gleda u daljinu, a pozirala je u izvanrednoj odevnoj kombinaciji savršenoj za prohladni jesenji dan.


Tamara je za put odabrala tamne farmerke i crni kardigan, a kasnijim fotografijama videli smo i klasičan trenč u predimenzironiranoj varijanti, dok je svom stilu dodala i, pomalo iznenađujuće, sportski crni kačket. Izbor aksesoara podigao je kompletan look na novi nivo, budući da je poznata influenserka nosila tamnosivu birkinku (jednu od nekoliko u svojoj bogatoj kolekciji), ali najviše pažnje je privukao njen odabir obuće!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Srpska trendeserka ponela je, naime, crne čizme koje sežu do sredine potkolenice i mogu se svrstati u kombat modele, koji su apsolutni hit protekle dve godine. Tamara je ovom prilikom nosila model koji se ne pertla i ima tamnozeleni ojačani đon. Iako nije otkrila ko potpisuje ove čizmice, one su nas najviše podsetile na model po imenu TIRE modne kuće Bottega Veneta čija cena iznosi 1.200 dolara, a dostupne su u varijantama s đonovima različitih boja ― pak čak i lila i rezedo.

 


Kombat čizme jedan su od vodećih trendova već dve jesenje i prolećne sezone i pružaju pomalo edgy izgled i vrlo su praktične jer za razliku od običnih gumenih čizama izgledaju sjajno tokom sunčanih oktobarskih dana, a više su nego korisne po nevremenu. Iako na prvi pogled ne deluje tako, one su zgodne i za kombinovanje, što smo imali priliku da vidimo pre svega zahvaljujući ruskoj manekenki Irini Šajk, koja nosi vojničke čizme na bezbroj načina i može da se pohvali pozamašnom kolekcijom različitih modela.
 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker