dosta joj je!

ČESTO JE ISMEVAJU ZBOG LJUBAVNOG ŽIVOTA: Tejlor Svift NEMILOSRDNO odgovorila na uvredljivu šalu na svoj račun!

0

Popularna pevačica je rešila da ovog puta ne ostane nema na neprijatan komentar

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih dana, u američkim medijima i na društvenim mrežama često se pominjao citat iz "Netfliksove" nove serije "Džini i Džordžija" u kojoj postoji replika "Šta tebe briga? Ti menjaš muškarce brže nego Tejlor Svift".


Pevačica, koja obično ignoriše ovakve komentare, ovog puta je rešila da se oglasi. Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter napisala:


Hej, "Džini i Džordžija", zvala vas je 2010. i hoće da joj vratite tu lenju i duboko seksističku šalu. Šta mislite o tome da prestanemo da degradiramo žene koje vredno rade tako što ovako konjsko s***e smatramo duhovitim? — napisala je Tejlor i završila rečima "Srećan Mesec istorije žena, pretpostavljam".

 

Tejlor Svift
foto: Profimedia

Ovo, međutim, nije prvi put da Tejlor komentariše interesovanje javnosti za njen turbulentan ljubavni život. Tako je u jednom intervjuu 2016. godine istakla da joj ne prija što se svi toliko šale s njenim životnim izborima i što će svakom muškarcu koji stane pored nje poručiti da se pazi.


To mi nije smešno — bila je iskrena Tejlor.


U jednom kasnijem intervjuu za Vog istakla je da bi devetnaestogodišnjoj sebi poručila da su pred njom godine u kojima će se ponašati kao sve ostale devojke u dvadesetim, ali će joj se svi smejati zbog toga i nazivati je k***m.

 

 

makonda-tracker