da li ste znali?

Bivši MUŽ me je prokleo: Anđelka Prpić nasmejala publiku PEHOM koji joj je dogodio, odmah je otrčala u ordinaciju

0

Glumica ne prestaje da oduševljava publiku svojim anegdotama i dešavanjima iz života, a trenutno je najponosnija na naslednica Jakšu koji je krenuo njenim stopama.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantna glumica Anđelka Prpić prepoznatljiva je po svom specifičnom smislu za humor kojim oduševljava mnogobrojnu publiku, te je ovog puta ispričala situaciju od koje je godinama strepela ali se na kraju sve završilo pozitivnim ishodom.

 

" Stalno me u intervjuima pitaju: Kada ste poslednji put rekli "Šta me snađe" i na to pitanje nikada ne znam da dam odgovor, ali sada ga imam. Juče sam to rekla! To me je bivši muž prokleo. Stalno mi je govorio da prestanem da zubima kidam etikete sa stvari jer ću polomiti zub. I to mi se juče i desilo. Srećom, kec gore levo, nije strašno. Odmah sam odjurila kod zubara, jer šta da radim usred dana bez zuba!" - s osmehom je rekla glumica za K1 televiziju.

 

Anđelka Prpić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da Prpićeva temeljno pristupa svim profesionalnim, veoma je srećna kako filmom "Jedini izlaz", tako i predstavama kojima daje posebnu čar.

 

"Svaka predstava je predivna jer publika i ja razmenjujemo divnu energiju i zajedno se smejemo sve vreme." - završava glumica.

 

Podsetimo, Anđelkin sin Jakša krenuo je maminim stopama, te smo nedavno mogli da ga uočimo na premijerama filmova "Nečista krv greh predaka" i "Toma" gde je zaigrao na velikom platnu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker