elegancija bez komplikacija

Sako-haljina, klasični trenč i čizme do kolena: Anđelka Prpić u šik kombinaciji za jesenji izlazak

0

Popularna glumica poznata je po svom modnom ukusu, kojim se ponovo izdvojila

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđelka Prpić je na svakom gradskom događaju među najbolje odevenih ženama, pa izuzetak nije bio ni sinoćni gala koktel upriličen povodom godinu dana rada studija za animaciju Iervolino Studios i promocije njegovog prvog animiranog serijala.


Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih zvanica, na čelu s holivudskim glumcem Džonijem Depom, a Anđelka je privukla mnogo pažnje zanimljivim jesenjim izdanjem.


Šarmantna glumica ponela je, naime, sako-haljinu u beloj boji, jednoj od svojih omiljenih, a u pitanju je model na preklop s efektnim reverima i mini dužine. Kombinovala je ovaj komad u skladu sa sezonom, pa su tu još i klasični trenč u svetlosivoj nijansi i svetla ručna torba, a kontrast je uspostavljen uz pomoć crnih visokih čizama do kolena.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Anđelka je imala svoj prepoznatljivi plavi bob, koji je ukrasila blagim talasima, a kao i obično zračila je odličnim raspoloženjem.

 

Glumicu, inače, često viđamo u blejzerima različitih krojeva i dezena i ona uvek uspeva da ponese savršen miks poslovnog i ležernog stila. Zato ni ne čudi što ni ona nije odolela trendu sako-haljina kojima se predviđa još veća popularnost u narednim sezonama, a tokom proteklih meseci smo u njima videli više slavnih dama, kako na našim prostorima, tako i na svetskoj sceni. Nedavno je vrlo efektan model, takođe bele boje, ponela pevačica Ana Štajdohar, dok je manekenka Krisi Tajgen u avgustu viđena u još provokativnijoj varijanti crne boje.

 

 

makonda-tracker