čik nađite grešku!

Zavrteće vam se u glavi ― i od STILA i od CENA! Adel u odevnoj kombinaciji iz najslađih MODNIH MAŠTARIJA

0

Britanska pevačica ponovo je u javnosti viđena sa svojim novim dečkom, a za ovu priliku spremila je odevnu varijantu koja odiše luksuzom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop zvezda i muzička senzacija Adel (33) uživa u jednom od najlepših perioda svog života! Ona je nedavno objavila singl Easy On Me, koji je oborio mnogo rekorda već u prva 24 sata, najavila je novi studijski muzički album od kog ima velika očekivanja, dovela je svoje telo maltene do savršenstva izgubivši 45 kilograma i stekavši zdrave navike, a pronašla je i partnera koji joj savršeno odgovara. U pitanju je Rič Pol (39), NBA agent s kojim je ovih dana ponovo odlučila da izađe pred javnost.


Par je uslikan na jednoj košarkaškoj utakmici NBA lige, a Adel je izgledala onako kako mnogi ne mogu da postignu da izgledaju ni u mnogo svečanijim prilikama!

 

Pevačica je izgledala očaravajuće u kožnoj kombinaciji sastavljenoj od blejzera na preklop i vezivanje s nenapadnim V-izrezom i skinny pantalona. Oba komada su tamnobraon nijanse i potpisuje ih modna kuće Altuzarra, koja je predstavila ove odevne predmete za aktuelnu sezonu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Adel po svemu sudeći obožava brend Louis Vuitton, budući da je ostatak ovog autfita stigao iz radionica ove kuće ― i nije štedela! Budući da je prepoznatljivi dezen čuvene italijanske marke mnoštvo krem logotipa na braon pozadini, ona je rešila da kombinuje klasike iz njihove ponude sa svojom braon odevnom varijantom.

 

 

Zato je odabrala vuneni kaput Louis Vuitton čija cena iznosi vrtoglavih 5.350 dolara, kožne salonke ove kuće koje nose naziv Cherrie s monogramima za koje je izdvojila 810 dolara i torbicu od 2.840 dolara, konkretno model LV Wynwood.

 

 

 

Adel je nosila zlatni nakit, a tu je i umerena šminka uz njen zaštitni znak: savršeno izvučen ajlajner!


Nakon što su se ranije ove godine pojavili zajedno na jednom NBA meču, Adel nije pričala o svom odnosu s agentom, ali mediji su ubrzo došli do potvrde neimenovanih izvora bliskih pevačici da je Rič Pol bez sumnje njen novi dečko. On je prvi muškarac s kojim se pop zvezda pojavila otkad je stavila tačku na svoj brak sa Sajmonom Koneckim, s kojim ima sina Anđela (9).


Rič je stigao čudesno ― rekla je Adel za Vogue. Nisam bila anksiozna, nervozna, niti izmrcvarena. Sve je bilo suprotno. Divlje je i nema neizvesnosti. Ja sam tridesettrogodišnja razvedena mama dečaka koja ima sve u svojim rukama. Poslednje što mi treba jeste neko ko ne zna gde je ili šta želi. Ja sam znam šta ja hoću. I stvarno znam šta neću.
 

 

makonda-tracker