Povezuju je s jednim, izlazi S DRUGIM

Skupoceni kaput, nikad lepši izgled i ― NOVI DEČKO?! Adel viđena s frajerom za kojim Amerikanke lude (FOTO)

0


Baš kad smo pomislili da je pitanje trenutka kad će britanska pevačica priznati da je s poznatim reperom, ona se na jednoj utakmici pojavila s drugim muškarcem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već dve godine spekuliše se da je pevačica Adel u vezi s britanskim reperom Skeptom, inače bivšim dečkom Naomi Kembel, a par je pre nekoliko dana viđen zajedno u šopingu u Kaliforniji.


Baš kad su svi pomislili da će ona konačno priznati svoju ljubav s reperom, ona je sve iznenadila pojavivši se na javnom događaju s drugim muškarcem! U pitanju je Rič Pol, najpoznatiji NBA agent i najbolji prijatelj Lebrona Džejmsa, a s Adel je uživao u košarkaškoj utakmici. Iako njih dvoje nisu razmenjivali nežnosti, sve vreme su ćaskali i osmehivali pokazavši da im je vrlo, vrlo prijatno zajedno.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Novinar Brajan Vindhorst je, inače, u svom podkastu o pevačici pričao kao o Polovoj devojci.


Agent Rič Pol doveo je svoju devojku na utakmicu ― rekao je i dodao: ― Njegova devojka je Adel. Ovo je prvi put da su zajedno izašli u javnost, tako da će ovo preplaviti tabloide, posebno sutra u Engleskoj.


Pevačica je, inače, izgledala zanosno u crnoj odeći i dugačkom kaputu za koji modni portali ističu da podseća na stil Vivijen Vestvud, a uz to je ponela i crnu zaštitnu masku i mnogo zlatnog nakita.
 

Rič Pol je, inače, vrlo popularan u svetu sporta i istakao se kao izuzetan agent, a njegovo bogatstvo procenjeno je na 100 miliona dolara. Mi smo, priznajemo, navijali za Skeptu, ali... Pogledajte samo njen osmeh!

 

 

makonda-tracker