nije moglo drugačije

Seksepil BEZ VULGARNOSTI, elegancija BEZ PREMCA: Zoe Saldana D&G haljinom u Veneciji bacila modni svet na kolena

0

Iako u doterivanju za crveni tepih vlada nepisano pravilo da se ne nosi crvena haljina, čuvena glumica odabrala je baš takvu, i to model koji je privukao mnogo pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po okončanju Alta Moda vikenda brenda Dolce&Gabbana, održanog u Veneciji, počela je 78. Mostra, ali dani divljenja remek-delima ove čuvene modne kuće nisu završeni. Nemali broj slavnih bira da se crvenim tepihom prošeta baš u njihovim modelima, a među njima je i predivna Zoe Saldana.

 

Američka glumica pojavila se sinoć na premijeri filma "Božija ruka" Paola Sorentina u naizgled jednostavnoj haljini crvene boje koja je u potpunosti prekrivena šljiokicama. Ova svetlucavatoaleta prekriva ramena, ima dubok V izrez i na sjajan način prati liniju tela, pri čemu je naglašen struk, a od kukova pada ravno. Tu je i vrlo dubok izrez i tek naznaka šlepa.

 


Saldana je odlučila da je kombinuje sa crnim sandalama s visokim potpeticama, a odlučila se i za puštenu ravnu kosu i minimum šminke.
Na crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Marko Perego, koga je više puta poljubila tokom poziranja.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Film "Božija ruka" je novo čedo Paola Sorentina, koji potpisuje režiju, scenario i produkciju, a u njemu igraju Filipo Skoti, Toni Servilo, Tereza Saponanđelo, Luisa Ranijeri i drugi. Kako mediji pišu, reč je o "duboko ličnom filmu", koji govori o "brodolomu i oslobađanju" jednog mladića osamdesetih godina u Napulju. U pitanju je tinejdžer Fabijeto Šisa, a njegov život iz korena se menja po dolasku slavnog Dijega Maradone u njegov grad ― najpre na njega utiče sam dolazak argentinskog fudbalera, a potom mu on slučajno spasava i određuje mu dalju sudbinu.


Sorentino se vraća u svoj rodni grad da ispriča svoju najličniju priču o sudbini i porodici, sportu i filmu, ljubavi i gubitku ― navedeno je u zvaničnom sinopsisu ovog ostvarenja.

 


 

makonda-tracker