važna prilika, upečatljiv stil

MOSTRA nije mesto za dosadu! 10 ženstvenih izdanja koja su sinoć prodrmala crveni tepih u Veneciji

0

Nisu se sve dame odlučile za haljine, a i one koje jesu otišle su korak dalje u odnosu na uobičajeni stil za svečane prilike

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Druge večeri 78. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji prikazani su filmovi "Moć psa" i "Božija ruka", koji su okupili neke od najvećih imena holivudskog i evropskog filma.


Zvezde je na crvenom tepihu predvodila američka glumica Kirsten Danst, koja je izgledala zanosno u toaleti Armani Prive. Reč je o crnom modelu sa smelim dekolteom napravljenom od poluprovidnog materijala koji odiše ženstvenošću i ukrašen je efektnim cvetom od tila na jednom ramenu. Ipak, ni druge poznate dame nisu mnogo kaskale za zvezdom večeri! Jedno od najinteresantnijih izdanja svakako je srebrna haljina s puf rukavima u kojoj smo videli Moli Sims, jednako očaravajuća bila je žena teatra i supruga Benedikta Kamberbeča Sofi Hanter u prelepoj beloj toaleti A kroja, a tu je i Amerikanka Zoe Saldana u crvenoj Dolce & Gabbana haljini s dubokim izrezom. Za pamćenje je stil Beatriče Vendramin, koja se pojavila u crnim pantalonama i topu s nitnama, dok je očaravajuća Belgijanka Virdžini Efira stigla u zlatnoj mini-haljini kratkih rukava.


Sve to i još neka od upečatljivih izdanja sa sinoćnih premijera na Mostri pogledajte u našoj galeriji.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker