glamurozno

Sa crnom haljinom se ne greši: Ovo je 6 modela tamnih toaleta koje su poznate dame izabrale za crveni tepih

0

Svi se mesecima spremaju da svojim toaletama na crvenom tepihu zasene svet, pa se tako neke dame odlučuju za haljine koje će očarati sve, a u isto vreme biti pun pogodak za ovu manifestaciju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, koji je u odnosu na prošlu godinu organizovan u malo opuštenijom atmosferi, jer su restriktivne mere u cilju suzbijanja virsua korone blaže pošto su u međuvremenu vakcine postale dostupne, pa je imunizacija učenika na festivalu obavezna. 

 

Mnogi se spremaju mesecima za pojavljivanje na crvenom tepihu, tako da se poznate dame često odlučuju na neobične, interesantne i posebne haljine koje ponesu tog dana. Među njima se uvek nađu i razne kreacije crnih haljina koje su uvek siguran izbor ovu vrstu događaja. 

 

Neke od dama koje su odlučile da ponesu duge crne haljine su Penelopa Kruz koja je imala i beličaste detalje, ali u osnovi crnu toaletu, Sara Sampajo, Džejn Kempion, Sara Gadon, Barbara Palvin Medisin Rijan.

 

One su se u tamnim toaletama pojavile na otvaranju 78. Filmskog festivala u Veneciji kada je premijerno prikazan film "Paralelne majke" Pedra Almodovara, koji se sa još 20 ostvarenja takmiči za Zlatnog lava. Jedna od glavnih uloga pripala je i gore pomenutoj glumici u crnoj toaleti Penelopi Kruz. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker