inspiracija!

LUJ VITON + VERSAČE! Kombinacija Sare Jo za vreli letnji dan odiše stilom, ležernošću i — LUKSUZOM

0

Srpska pop zvezda nastavlja da oduševljava izgledom dok uživa u čarima hrvatskog primorja, a sada se opredelila za klasičan letnji stil — na malo drugačiji način...

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, jedna je od najbolje odevenih devojaka na javnoj sceni, a ono što definitivno odlikuje njen način odevanja jeste lakoća s kojom može da ponese baš sve. Zato ni ne čudi što je najležernije moguće izdanje, ono koje je odabrala za šetnju sa psom dok se opušta na odmoru, izvanredno i svojevrsna modna inspiracija!


Lepa Sara, koja ovih dana uživa u hrvatskom kutku Jadrana, već je s odmora podelila nekoliko fotografija koje potvrđuju njen status modne zvezde među domaćim poznatim ličnostima, a ova je možda jedna od najboljih!

 

Pevačica je, naime, objavila fotografije na kojima je vidimo tokom šetnje Splitom, stilizovana za desetku — tu su vrlo lagane lanene šalvare, jednostavan kratak top s bretelama, ali i poslastica za modne sladokusce u vidu torbe brenda Louis Vuitton i naočara za sunce marke Versace. Sara je uz naočare nosila i lanac s prepoznatljivim simbolom italijanskog brenda, a kao i obično nosila je mnogo nakita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)


Ni trunka šminke, punđa na vrh glave, verni saputnik kućni ljubimac i to je sve što je potrebno za opušten dan na moru!

 

 

makonda-tracker