nova epizoda majki i snajki

DUNJA JOVANIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU SEKE ALEKSIĆ: Ovaj detalj sa snimanja filma "Mi nismo anđeli" NIKO NIJE ZNAO!

0

Pred gledaocima televizije Kurir je potpuno drugačija nedelja od svih do sada. Domaćini Majki i snajki ove nedelje ugostiće zanimljive ljude iz javnog života koji će kuvati za one kojima je pomoć najpotrebnija

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U petoj epizodi revijalne nedelje domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su specijalne gošće.

Naime, varjače večeras ukrštaju dve poznate dame - blogerka Dunja Jovanić i pevačica Sara Jovanović, koje će se boriti za nagradu koja će otići u humanitarne svrhe.

 

Dame su dobile zadatak da pripreme pastu sa gamborima u alfredo sosu, a pre nego što su takmičarke krenule u nabavku namirnica, voditelji su predstavili večerašnjeg degustatora Milana Maglova.

 

Nakon što su pribavile sve potrebne namirnice, dame su se bacile na pripremanje jela.

1 / 10 Foto: kurir tv

Kao i uvek, voditelji su se potrudili da takmičarkama naprave što prijatniju atmosferu kako bi im olakšali pripremu jela, a tokom neobaveznog ćaskanja Dunja je rešila da podeli jednu zanimljivu anegdotu sa snimanja filma "Mi nismo anđeli 3", u kom je jedna od uloga priprala upravo Seki Aleksić.

 

- Je l' se sećas kad si snimala film Mi nismo anđeli? Je l' se sećas scene kad je trebalo da uđeš u tuš kabinu? - pitala je Dunja Seku, na šta je voditeljka iznenađeno odgovorila:

 

- To si bila ti?!

 

- Ja sam se proslavila kao dublerka za list za Seku Aleksić - otkrila je Dunja Jovanić, a iznenađenje nije skrivao ni Raša:

 

- Ja sam znači oko 15 godina živeo u zabludi da je to tvoj list! - priznao je voditelj.

 

Dame su se potrudile da u predviđenom roku pripreme zadato jelo, koje su potom i servirale, a potom su na red došle i ocene žirija.

1 / 6 Foto: kurir tv

Članice žirija složile su se da su takmičarke veoma uspešno odgovorile na zadatak i nagradile ih čistim desetkama, a onda je jelo probao i večerašnji degustaator, Milan Maglov.

 

Milan je takođe pohvalio dame, a budući da je uspeo da pogodi koja takmičarka je pripremila koje jelo, ovaj tim dobio je i dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu koja će otići u humanitarne svrhe.

 

 

 

 

makonda-tracker