koliko se promenila?

NEGOVALA JE SASVIM DRUGAČIJI STIL: Sećate li se kako je Sara Jo izgledala na audiciji za Prvi glas Srbije?

3


Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije prvi put se pred kamerama pojavila pre čak devet godina

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, jedna je od devojaka koje su obeležile muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije", uz Nevenu Božović i pobednicu Mirnu Radulović.


Lepa Sara, koja je od te 2012. godine više puta drastično menjala frizuru, način oblačenja i uvek se izdvajala stilom koliko i pesmama, uvek je pratila svetske trendove. Imali smo priliku da je vidimo u raznim izdanjima u kakvim se obično pojavljuju R'n'B dive poput Bijonse i Rijane, naročito na sceni, ali nije uvek bilo tako. Naime, kada se pojavila na audiciji za pomenuti šou, Sara je još uvek bila tinejdžerka — imala je tek 19 godina. Za ovu priliku, ona je odabrala košulju bez rukava, cvetnu mini-suknju, bele čarape i patike, a izgledala je vrlo ljupko s trakom za kosu i talasima u kosi.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Obrni-okreni — očaravajuća!

 

Inače, interesantno je to što članovi žirija tada nisu bili oduševljeni Sarom: Saša Milošević Mare pritisnuo je taster kojim je puštao da ona prođe dalje, Vlado Georgiev nije je pustio, dok Aleksandra Radović nije smatrala da je Sara briljirala, ali je rešila da posluša svoju intuiciju i dozvoli joj prolaz u sledeći krug.

 

 

 

makonda-tracker