za nju nema opuštanja

BOJA STRASTI JOJ IPAK NAJLEPŠE STOJI: Kraljica Leticija uhvaćena na porodičnom odmoru — i izgleda još bolje nego inače!

0

Španski kralj i kraljica su, nakon napornog perioda, sa ćerkama otputovali na Majorku na odmor, ali to ne znači da je lepa Leticija zapostavila modu. Naprotiv!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su kralj Felipe VI od Španije i njegova supruga Leticija proveli mesec dana u kraljevskoj turneji po španskim pokrajinama kako bi s lokalnim stanovništvom i privrednicima razgovarali i posledicama i mogućim rešenjima krize usled pandemije virusa korona, došao je trenutak za predah.


Par je sa ćerkama princezom Leonor i princezom Sofijom odabrao Majorku kao idealnu destinaciju za odmor, gde uživaju u lepom vremenu i moru, ali i u privatnosti koja im je preko potrebna nakon što je objavljeno da je kraljev otac i bivši španski kralj Huan Karlos I napustio zemlju posle šokantnih optužbi za više skandala.

 


Kralj i kraljica stižu i da se posvete kulturi, pa su tako viđeni kako sa svojim mezimicama posećuju nekoliko važnih mesta u istoriji Majorke, između ostalog muzej podignut na mestu mestu rođenja čuvenog fratra i misionara iz 18. veka Hunipera Sere.


Španska kraljica odabrala je za ovu priliku šik i lepršavu haljinu jednog od svojih omiljenih dizajnera Adolfa Domingeza, i to model "Teksturisana midi haljina s kaišem" za koji je potrebno izdvojiti više od 270 dolara. U pitanju je model bez rukava s V-izrezom koji uz pomoć efektnog kaišića vizuelno izdužava figuru. Leticija je obaj komad kombinovala sa espadrilama — modelom obuće koji je ovog leta nesumnjivo njen najčešći izbor, a ovog puta se opredelila za par s potpisom brenda Uterque, koji krase kožne trake braon boje i košta oko 130 dolara.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Što se tiče nakita, ponovo je odabrala nekoliko suptilnih komada iz njene kolekcije koje je nosila i ranije, poput prstena dizajnerke Karen Halam i alki juvelirske kuće Coolook.
 

 

makonda-tracker