obuća ne zaostaje

MOŽE S PATIKAMA, MOŽE I SA ŠTIKLAMA: Španska kraljica Leticija u šik kombinezonu savršenom za vrele dane

1

Možda prilika nije bila preterano glamurozna, ali supruga španskog kralja ponovo je dorasla zadatku i svojoj tituli

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Leticija posetili su Nacionalnu stočnu pijacu u Torelavegi u Kantabriji, u okviru kraljevske turneje po španskim pokrajinama upriličene zbog pandemije virusa korona i štete koju je ona nanela privredi.


Kraljevski par razgovarao je s velikim brojem stočara, posmatrali su trgovinu, a pred njima je i sastanak s ribarskim udruženjima.

 

Leticija je za ovu priliku odabrala interesantnu odevnu kombinaciju u vidu teget kombinezona ukršenog cvetnim dezenom, čije su nogavice nešto duže nego u slučaju kilota i komotne, a tu je i efektna trakakoja se vezuje ispod grudi i čini figuru vizuelno užim.

 

U pitanju je vrlo zanimljiva kreacija koju možemo da zamislimo s nekim laganim letnjim patikama, ali i u spoju s elegantnijom obućom.

 

Takođe, ovaj komad je krajnje praktičan jer odlično izgleda u ovako ležernijoj prilici, ali lako bi se uklopio i u svečanijoj u spoju s teget salonkama ili nekim boje kajsije.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kraljica je ispod kombinezona nosila crnu majicu koja je sakrila dekolte, dok je, što se obuće tiče, izbor ponovo pao na espadrile, kao što supruga španskog kralja čini celog leta.

 

Nakon što se više puta pojavila u crnim i bež modelima, ovog puta je odabrala tamnoplavu boju, kosu je podigla u visok rep, a od nakita su tu ponovo samo suptilne zlatne minđuše i upečatljiv zlatni prsten s ukrasom u obliku kruga.
 

 

makonda-tracker