NOSILA JU JE VEĆ TRIPUT!

I ISTIČE I KRIJE BAŠ ONO ŠTO TREBA: Haljina koja je očarala špansku kraljicu Leticiju toliko da ju je nosila već TRIPUT

0

Vizuelno izdužava figuru, čini da struk izgleda još uže, a tako je zabavna je zanimljiva!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija posetili su juče u Navari prostorije Asocijacije za cerebralnu paralizu, gde je kraljica još jednom sve ostavila bez daha upečatljivom odevnom kombinacijom.

 


Nakon što je pre nekoliko dana nosile pruge, a potom i tufnice, Leticija se sada opredelila za zanimljiv ornamentalni print. Pojavila se, naime, u svilenoj haljini modne kuće Sandro, koju smo videli već dvaput: najpre na jednom kongresu u Madridu prošlog decembra, a potom i u jednom manastiru u aprilu ove godine.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Reč je o modelu midi-dužine, koji krase podvrnuti rukavi i plisirani donji deo, kao i vrlo suptilan dekolte, a njegova prednost je to što čini da figura izgleda duže i uže, a činjenica da je haljina sečena ispod grudi i da je nešto komotnija u predelu stomaka ide naruku onima koji bi voleli da sakriju višak u ovom delu tela.

 

Ovaj interesantan komad posebno je praktičan jer može da se nosi i s vrlo elegantnim cipelama u vidu klasičnih salonki, kao i s nešto ležernijom varijantom. Kraljica je ponovo odabrala udobnu i pouzdanu obuću — bež espadrile, ovog puta podignute pete i s trakama oko članka.
 

 

makonda-tracker