vanzemaljski lepa

Ona izađe iz kuće i sve druge su NEBITNE: Glumica u haljini kakvu mnogi ne bi ni smeli ni umeli da nose očarala Njujork

0

Svako modno izdanje čuvene glumice proteklih godina je delić modne istorije i, istovremeno i hrabrost, i pomeranje granica, i praćenje trendova, i postavljanje novih... pa ni najnovije nije izuzetak.

Zendeja na premijeri filma 'Dina: Drugi deo' u Njujorku
Zendeja na premijeri filma "Dina: Drugi deo" u Njujorkufoto: EPA-EFE/STEPHANI SPINDEL

Film "Dina: Drugi deo" imao je već nekoliko svetskih premijera i stiže u bioskope širom sveta, a za modne sladokusce to znači da je Zendeja na još jednoj promotivnoj turneji za udžbenike!


Slavna glumica, koja je proglašena najmlađom modnom ikonom u istoriji pre nekoliko godina, u svakoj prilici izgleda, najblaže rečeno, spektakularno, a jedan od njenih najblistavijih perioda bila je promocija prvog dela "Dine".


I premijere nastavka, zahvaljujući stilisti Lou Rouču, koji je u penziji i radi samo s njom, nastavljaju se u istom stilu!

Zendeja je već imala nekoliko nezaboravnih modnih izdanja inspirisanih svetom "Dine", a juče je prisustvovala premijeri u Njujorku, kada je na crveni tepih izašla u jednoj od neobičnijih haljina do sad.

1 / 5 Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je ponela toaletu brenda Stephane Rolland, iz kolekcije za proleće 2024, a reč je o maksi-haljini dugih rukava koja ima veoma smeo prorez od grudi sve do sredine butina. Avangardna, nesvakidašnja, svojstvena njenom stilu, ova kreacija je bela, a ima zlatne detalje pri obodu koja čine sve još glamuroznijim.

 


Zendeja je uz to imala jednostavnu šminku i natapirane lokne s mnogo ekstrenzija, a ponela je i luksuzni nakit brenda Bvlgari, čije je zaštitno lice već godinama: Serpenti prstenje i minđuše od 18-karatnog zlata, optočeno dijamantima, smaragdima i rubinima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)


U jednom trenutku su se ispod haljine nazirale sandale modne kuće Jimmy Choo, jednostavan zlatni model s platformama i visokim štiklama, a glumica je sve ponela s neverovatnom lakoćom i elegancijom.


Zato je jedna od najboljih ikad!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker