spiralno, pa zlatno

2 izdanja koja će ući u MODNU ISTORIJU! Ono što je glumica ponela za nekoliko sati veće zvezde nisu tokom cele karijere

0

Uvek nekoliko koraka ispred svih, glumica koja je proglašena najmlađom modnom ikonom u istoriji, sada je za jedan dan ponela dva izdanja koja neće moći da budu zaboravljena

Zendeja u Parizu
Zendeja u Parizufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica Zendeja proglašena je pre nekoliko godina najmlađom modnom ikonom na svetu, kada joj je Savet modnih dizajnera Amerike zvanično uručio ovu titulu, a ona ne prestaje da je opravdava.


Vrhunac njenih modnih izdanja koja oduzimaju dah videli smo tokom promocije filma "Dina" Denija Vilneva, a sada je na redu predstavljanje nastavka ovog ostvarenja i Zendeja je već nekoliko puta pokazala s kakvom lakoćom nosi visoku modu.


Dva modna izdanja Zendeje za Pariz


Jedan od poslednjih primera je look koji američki Elle naziva anđeoskim, a u pitanju je vrlo interesantno izdanje u kakvom nije lako zamisliti mnogo zvezda.

Zendeja je za fotografisanje u Parizu odabrala belu haljinu koju potpisuje modna kuća Alaïa, a reč je o modelu iz kolekcije za jesen i zimu 2024. godine.

 

Zendeja tokom promocije fimla 'Dina: Drugi deo' u Parizu
Zendeja tokom promocije fimla "Dina: Drugi deo" u Parizufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ova kreacija je izrađena od vune, vrlo futurističkog dizajna, a već na prvi pogled je jasno da je rezervisana za posebne trendseterke – gornji deo haljine je spiralni top koji obavija torzo. Tako je trend proreza pomeren na viši nivo, a od kukova počinje asimetrična suknja koja pada do poda i ističe nogu izrezom do vrha butina.


Skulpturisana haljina je delo dizajnera Pitera Mulijea, kreativnog direktora brenda Alaïa, a inspirisana je krugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALAÏA (@maisonalaia)

 

Uz tako efektno izdanje, glumica nije ponela nikakav nakit, izuzev jednog prstena, kosu je podigla u jednostavnu punđu, a šminka je svedena na minimum, tek naglašavajući njene crte lica.


Nakon fotografisanja i konferencije za medije, Zendeja je stigla na premijeru filma u još jednom modnom remek-delu, a ovoga puta to je bila kreacija koju je Louis Vuitton izradio specijalno za nju, budući da je glumica zaštitno lice ove kuće.

 

Zendeja u Louis Vuitton kompletu na premijeri fima 'Dina: Drugi deo' u Parizu
Zendeja u Louis Vuitton kompletu na premijeri fima "Dina: Drugi deo" u Parizufoto: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

U pitanju je komplet sastavljen od topa s ogromnim okovratnikom, kropovanog komada bez rukava, i raskošne suknje. Donji deo ove kombinacije je suknja niskog struka, koja se naglo širi u oblik zvona i pada do poda, a sve izgleda još lepše zajvaljujući zlatnim i bakarnim tonovima.


Dok je tokom dana bila umerena s nakitom, ovako ekscentrično izdanje Zendeja je upotpunila u velikom stilu: vintidž Bulgari dijamantskim Serpenti satom i dijamantskim minđušama brenda Joseph Saidian and Sons.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika je u trendu

 

makonda-tracker