idealan model

JEDINE farmerke koje možete nositi i na svadbi i na pijaci: Najmlađa MODNA IKONA demonstrira kao očarati sve uz DŽINS

0

Kada su svi od nje očekivali ultraelegantnu haljinu ili otmen komplet, glumica se pojavila u farmerkama i pokazala da je u modi sve u kombinovanju

Zendeja na nedelji mode u parizu, prilikom posete Bvlgari prodavnici
Zendeja na nedelji mode u parizu, prilikom posete Bvlgari prodavnicifoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna kuća Louis Vuitton je, prema podacima grupe Imarc, i ove godine najuspešnija u prodaji vintage modnih komada, a odmah iza nje su modne kuće Hermès i Chanel.


Zato ni ne čudi što je ovaj brend za američku glumicu Zendeju, novo zaštitno lice ove kuće, iz arhive izvadio stare modele za njeno pojavljivanje na Nedelji mode u Parizu.


Zvezda filma "Dina" i serije "Euforija" viđena je tih dana u Francuskoj u vrlo šik modnom izdanju inspirisanom Y2K nostalgijom, odnosno trendovima s početka dvehiljaditih godina.

 

Ona je pred fotografima prošetala u satenskom zlatnom topu iz LV kolekcije za proleće 2004. godinem božanstvenom komadu koji krase vez, resice, svetlucavi detalji i naglašena ramena, dok strukirani kroj naglašava Zendejinu vitku figuru.

 

1 / 5 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Takav modni raritet glumica je kombinovala s nekom raskošnom suknjom, već je njen (ipak nepenzionisani?) stilista Lo Rouč za nju pronašao ultimativne farmerke – model koji će večno biti u modi i izgleda spektakularno bukvalno na svima!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)


Zendeja je oduševila u farmerkama od svetlog džinsa, vrlo jednostavnom i klasičnom modelu ravnog kroja, koji laska figuri i najpraktičnije su pantalone na kojima ne treba štedeti novac. Farmerke ravnih nogavica sjajno su rešenje za svaki tip građe jer vizuelno dodaju obline i kriju višak po potrebi, a mogu da se kombinuju s bukvalno svakom obućom.

 

Zendeja u Parizu u farmerkama i satenskom topu
Zendeja u Parizu u farmerkama i satenskom topufoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zendeja je, inače, ponela sandale s kaišićima i vintage tašnu koju je Mark Džejkobs sa Louis Vuitton osmislio s umetnikom Takašijem Murakamijem, a posebno je skladna s ovim autfitom zbog velikih zlatnih kopči.

 

BONUS VIDEO

Bomber jakna savršena za jesenju sezonu

 

makonda-tracker