šta reći osim - bravo

Svako bi izgledao smešno - ali ne i ona: Zendeja u kreaciji Tjerija Muglera kao ŽENA ROBOT pomerila granice visoke mode

1

Sve oči bile javnosti bile su uprte u lepu glumicu koja ima samopouzdanje "kao kuća"

ZENDAJA KAO ROBOT OPČINILA SVE U LONDONU
ZENDAJA KAO ROBOT OPČINILA SVE U LONDONUfoto: JW / Avalon / Profimedia

Mlada glumica Zendeja ponela je kostim koji će svi ljubitelji visoke mode prepoznati na prvu - fantastičnu kreaciju Tjerija Muglera iz 1995. godine.

 

Glumica je zasenila sve na crvenom tepihu – kao što samo ona može – na premijeri filma „Duna: Part two“ koje je održana u Londonu.

 

Ova mlada, perspektivna dama pokazala je kak se dolazi na premijeru i nema ko nije primetio s koliko samopouzdanja je ponela nešto u čemu bi svi izgledali smešno - ali ne i ona.

 

 

I baš kad bismo mogli da pomislimo da smo sve videli, pojavila se ona u izdanju koje je nadmašilo sve njene autfite s crvenih tepiha do sada. 

 

Mlada glumica je svoju modnu igru podigla na sledeći nivo pojavivši se u kultnoj kreaciji koju će na prvu prepoznati svaki poznavatelj visoke avangardne mode.

 

Zendeja je kreacijom Tijerija Muglera oduševila London, rame uz rame s kolegama iz nastavka hit filma “Dune”, a glavni glumac Timoti Čalamet stilski ju je popratio srebrnim pantalonama.

 

1 / 5 Foto: Loredana Sangiuliano / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ovaj komad je kreirao Manfred Thierri Mugler u saradnji sa Jean-Jackues Urcun.

 

Priča kaže da je Mugler u početku bio zainteresovan samo za izradu metalnog grudnjaka. Ali na kraju je napravio ceo hromirani kombinezon koji podseća na futuristički roman „Metropolis“.

 

Neobična kreacija inspirisana robotima pod nazivom Fembot, odnosno Žena Robot, po prvi put je viđena na modnoj reviji danas pokojnog modnog genijalca Tijerija Muglera 1995. godine.

 

Haute couture revija Tijerija Muglera  kojom je slavni francuski dizajner počastio 1995. godine ostala je zapamćena kao jedna od najspektakularnijih revija svih vremena.

 

 

Na njoj je predstavljena i provokativna haljina sa srcolikim otvorom na guzi, još jedan robotski kostim koji je u spotu Sweet Dreams godinama kasnije nosila Bejonce, kao i haljina inspirisana Bočelijevom Venerom, koju je Kardi B 2019. obukla za dodelu Gremija, piše Hello.hr.

 

Ovo je kreacija koja definitivno nije za svakoga, ali ona ju je ponela kao da je stvorena za nju. 

 

Bonus video:

Ko su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker