nenadmašna

Donji deo ove fotografije je SPEKTAKL: Zendeja u nesvakidašnjoj kreaciji srpske dizajnerke koja pomera granice mode

2

Ovo neobično odelo još uvek nije stiglo na pistu, ali je našlo put dok najmlađe modne ikone u istoriji

Zendeja na promociji filma 'Dina: Drugi deo' u odelu Roksande Ilinčić
Zendeja na promociji filma "Dina: Drugi deo" u odelu Roksande Ilinčićfoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka glumica Zendeja nastavlja da niže modne kombinacije koje su korak ispred svih, pa ovaj niz nije prekinula ni u Londonu, gde je trenutno zbog promocije svog novog filma "Dina: Drugi deo", u režiji Denija Vilneva.


Dok iščekuje londonsku premijeru nastavka sci-fi priče o surovoj planeti Arakis, ekipa je održala konferenciju za medije i fotografisanje na kom je, i pored Florens Pju, Ostina Batlera i Timotija Šalamea, ponovo Zendeja ukrala svu pažnju.

U tome joj je pomoglo odelo koje potpisuje srpsko-engleska dizajnerka Roksanda Ilinčić, i to model koji se još uvek nije našao na pisti!

 

Pogledajte u galeriji kako izgled njen izbor za ovu priliku.

1 / 5 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zendeja u odelu iz predstojeće kolekcije Roksande Ilinčić za jesen/zimu 2024.


Zendeja se pojavila u dugačkom sakou s reverima koji se pružaju iza vrata poput efektne kragne, s naglašenim ramenima, a reč je o modelu strukiranog kroja, koji je istakao njenu vitku figuru. Tu su i pantalone širokih nogavica, s tkaninom koja poput suknje pada do kolena.

 

Zendeja na promociji filma 'Dina: Drugi deo' u odelu Roksande Ilinčić
Zendeja na promociji filma "Dina: Drugi deo" u odelu Roksande Ilinčićfoto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Stajling nesvakidašnjeg dizajna, oslonjenog na klasiku, posebno se izdvaja raskošnom tamnoljubičastom bojom, koja svemu daje još luksuzniju notu, a Zendeja je blejzer ponela na golo telo i uz minimum nakita i šminke.


Odelo modne kuće ROKSANDA, inače, još uvek nije predstavljeno, a na reviji će se naći tek u nedelju, na predstojećoj Nedelji mode u Londonu.

Zendejin stilista Lo Rouč skrenuo je pažnju modne javnosti na ovaj svoj podvig napisavši na Instagramu:


Ljudi vole da uzmu nešto pravo s piste, ali šta mislite da to bude pre revije?


Kako podseća američki Elle, Zendeja je samo poslednja u nizu poznatih dama koje cene rad Roksande Ilinčić, čije su modele ranije nosile princeza od Velsa Kejt Midlton, Bijonse, Emili Blant, Dženifer Garner, kraljica Ranija od Jordana...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker