modni dvoboj

Brižit Makron i kraljica Ranija u borbi za modni presto: Haljine koje vrede bogatstvo, a jedan detalj je presudio (FOTO)

3

Kraljica Ranija važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, dok se Brižit Makron drži proverenih kombinacija sa kojima sigurno nema greške

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jordanska kraljica Ranija i njen suprug kralj Abdulah II posetili su  francuski predsednički par Makron u Jelisejskoj palati.

 

Dobro je poznato da ove dve dame uvek izgledaju savršeno, a to je još izraženije kada se nađu zajedno u javnosti. 

 

 

Kako bi opravdala titulu prve dame Franucske Brižit Makron se kao i uvek držala proverene modne kombinacije - minijaturne haljine A-kroja u kojima do izražaja dolazi njena vitka figura.

 

Mnogi modni znalci će se složiti da je belo definitivno njena boja, a ona je obožava i zato se trudi da je nosi kada god joj se za to ukaže prilika. 

 

Ništa manje elegantna nije bila ni jordanska kraljica Ranija koja je sve prisutne očarala efektnom plavom haljinom sa karnerima, koja je istakla njen vitak struk i dala joj izgled prave kraljice. 

 

Kraljica Ranija i Brižit Makron
Kraljica Ranija i Brižit Makronfoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

Brižit Makron je blistala u  haljini sa 3/4 rukavima sa belim dugimićima i dužinom do ispod kolena. Savršen kroj haljine ističe njeno vitko telo na kojem joj zavidi veliki broj mnogo mlađih dama u svetu politike. Kao i mnogo puta do sad i ovu kreaciju potpisuje njen omiljeni brend Luj Viton.

 

Elegantnu haljinu strogih linija 69- godišnja Francuskinja zaokružila je klasičnim salonkama u bež boji.

 

Brižit Makron
Brižit Makronfoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Kraljica Ranija već dugi niz godina slovi za jednu od najbolje obučenih žena na planeti, a još jednom je dokazala da je njen stil neprikosnoven.  Ovog puta plenila je pažnju u haljini svetlo plave boje koju je platila čitavo bogatstvo.

 

Kako bi ju učinila formalnijom, njen originalni prorez na području stomaka prekrila je tkaninom iste boje, a poznata kao velika ljubiteljka aksesoara, iskombinovala ju je uz posebnu verziju torbe By The Way Boston s potpisom italijanskog brenda - Fendi.

 

Kraljica Ranija i Emanuel Makron
Kraljica Ranija i Emanuel Makronfoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Poput prve dame Francuske svoje formalno izdanje zaokružila je klasičnim salonkama u špic, čiju belu verziju potpisuje poznati dizajner obuće Džimi Ču.

 

Savršeno, zar ne?

 

 

makonda-tracker