modna magija

Torbicu ima u 3 boje, haljinu bi nosila i Kejt Midlton: O Severininom jesenjem stajlingu bruji region, cena je "sitnica"

0

Sunčani dan pevačica je iskoristila da prošeta ulicama Zagreba i nije ostala neprimećena 

SEVERINA ODUŠEVILA JESENJIM STAJLINGOM
SEVERINA ODUŠEVILA JESENJIM STAJLINGOM foto: Instagram / severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković pasionirana je ljubiteljka mode. Ona ne žali da da novac za skupe, ali lepe i vrlo moderne komade odeće, a torbe su njena posebna pasija.

 

Njene odevne kombinacije često su inspiracija ženama za neke svoje buduće stajlinge, a jedan, slobodno se može reći savršen, ponela je nedavno kada je odlučila da sunčano popodne provede u šetnji zagrebačkim ulicama. 

 

Ovog puta izbor je pao na prelepu dugu haljinu poznate modne dizajnerke Alesandre Rič, čije kreacije obožava da nosi i princeza od Velsa, Kejt Midlton. Reč je o haljini napravljenoj od svile, koja se kopča sa prednje strane.

Elegantni crno-zlatni dugmići daju dozu elegancije i prefinjenosti koja je čini savršenim komadom za gotovo sve prilike. Iako prelepa, ova haljina je za mnoge nedostupna, jer je za nju potrebno odvojiti 1,995 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Osim haljine ovog puta ljubetljkama mode nije promakao još jedan detalj na hrvatskoj pevačici. U pitanju je skupocena Lady Dior torba, koja košta oko 5.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina ovakvu ima u čak tri boje, što samo govori u prilog činjenici da ona ne žali novac kada su ovakvi, vanvremenski komadi odeće ili aksesoara u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Celu kombinaciju Seve je upotpunila i prelepim belim cipelama na štiklu koje su naglasile njenu kao izbajanu figuru i učinile da izgleda poput poznatih, velikih svetskih zvezda.

 

Bonus video:

Jelena Karleuša "udarila" na Severinu

 

makonda-tracker