ostavlja utisak

Seksepilno, zabavno & (bukvalno) uvrnuto! Severina nosi bikini kakav nikad niste videli – i nećete ga zaboraviti

1

Popularna pevačica uvek ima interesantan stajling, pa ni moda za plažu nije izuzetak!

Severina u svakoj prilici oduševljava stilom
Severina u svakoj prilici oduševljava stilomfoto: Instagram / Severina

Nakon što se vratila u rodnu Hrvatsku s odmora u Francuskoj, regionalna pop zvezda Severina uputila se na novo uživanje, na ostrvo Vrnik kod Korčule.


Popularna Seve pokazala je u više navrata kako uživa na ovom malom kutku morskog raja, a sa zaljubljenicima u modu koji je prate na Instagramu podelila i jedan stajling za plažu koji im može poslužiti kao modna inspiracija.


Stil Severine Vučković karakterišu statement detalji, printovi i krojevi, a sada je ona ponela kupaći kostim koji je čitav jedna modna izjava – zbogom dosadi i već viđenom!

Pevačica je, naime, pozirala u bikiniju bež boje čiji gornji deo izgleda kao sve uvrnute korpe bez bretela, poput ogromne mašne spojene čvorom, dok je i pojas donjeg dela bikinija "uvrnut" na sličan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ovaj model potpisuje poznati poljski brend Magda Butrym, koji svetske zvezde poput Natali Portman, Dejzi Edgar-Džouns, Olivije Kulpo, Hejli Biber...


Interesantan bikini koji je Severina odabrala za letovanje ističe njen besprekoran stas i odličan je izbor za figuru u obliku peščanog sata, a kako ima širu tkaninu u predelu kukova, može da sakrije i eventualni višak u ovom delu dela.

 

Izrađen je od 80 posto poliamida i 2o odsto elastina, a njegova cena iznosi 485 dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker