proveren recept

Stajling za čistu desetku: Severina zna kako vizuelno izdužiti noge & stanjiti struk uz pomoć ova 3 jednostavna trika

0

Pevačica Severina još jednom je pokazala kako oblačenje u pedesetim može biti zabavno i šik.

Severina je jedna od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni
Severina je jedna od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj scenifoto: Instagram / Severina

Pevačica Severina odavno je sinonim za besprekorno modno izražavanje i jedna od vodećih modnih ikona na domaćoj javnoj sceni.

 

Njena sposobnost da pažljivo bira i uklapa komade odeće, istovremeno zadržavajući mladalačku energiju i damsku sofisticiranost, čini je uvek izuzetno inspirativnom.

 

Bilo da ima nastup ili ide u laganu šetnju ulicama Zagreba, pevačica zna tajne dobrog oblačenja, koje neretko deli i sa svojih 1,4 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

 

Sinoć je Severina još jednom dokazala svoj status modne muze pojavivši se na jednom od svojih nastupa u mini haljini maslinasto zelene boje, bomber modela.

 

Ova kreacija koja se kopča rajsferšlusom spreda savršeno prati liniju tela, ističući njenu vitku figuru na najlepši mogući način, a posebno je praktična zbog podesivosti u predelu dekoltea.

 

Zanimljivi detalji u vidu džepova sa strane dodaju notu ležernosti, dok pojas koji vizuelno sužava u struku dodatno naglašava njen besprekoran stas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kombinacija ovakvog dizajna sa visokim čizmama preko kolena pokazala se kao pravi pogodak – ove dugačke čizme širokih ivica vizuelno izdužuju i stanjuju noge, stvarajući takozvani 'efekat top modela'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Otkačene maskirne čizmice na štiklu popularna Seve ipak je ubrzo zamenila nešto udobnijim ravnim gumenim čizmama ispod kolena, koje su podjednako trendi, a ipak dozvoljavaju slobodnije kretanje u odnosu na prethodni izbor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

makonda-tracker