trendi

Ako ste mislili da "gola" haljina nema konkurenciju, prevarili ste se: Severina ponela komad je apsolutni vladar leta

0

Letnje temperature ne jenjavaju, a žene pronalaze načine da nose što laganije komade i Seve ima jedan za kojim ćete "poludeti"

SEVERINA IMA SUPERTRENDI KOMAD ZA VRELO LETO
SEVERINA IMA SUPERTRENDI KOMAD ZA VRELO LETOfoto: Instagram/ severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković često na svojim nastupima nosi tredi odevne kombinacije, koje posle samo nekoliko dana kopiraju mnoge trenseterke.

 

Od uskih i izazovnih kombinacija do onih letnjim, laganih koje se mogu nositi bilo kad i bilo gde, sve na njoj je savršeno.

 

Na nastupu koji je održala na hrvatskom primorju Seve se kao i uvek nije libila da da sto posto sebe. Ona je napravila atmosferu za pamćenje, ali nije to jedino o čemu se posle koncerta pričalo.

Naime, osim zbog pevanja Severina je često u centru pažnje javnosti i zbog svog stila odevanja, koji je ujedno moderan, trendi, ali i praktičan. Retko kada Seve nosi skupe komade na koncertima, pa devojke jedva čekaju da je vide i dobiju inspiraciju za neke svoje nove odevne kombinacije.

 

Ovog puta na njoj smo imali priliku da vidimo jednu, pomalo neobičnu, "mokru" majicu, koja je zbog svog kroja, ali i materijala od kojeg je izrađena savršena za vrele letnje dane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Bela maijca sa plavim uspravnim prugama i kratikim rukavima sve je samo nije običan odevni komad. Ona daje takozvani trompe l'œil efekat, što je drugi izraz za realističku optičku varku.

 

Ovaj Severinin komad delo je francuskog dizajnera Žan Pola Gotjea, kjoi je bio inspirisan prelepim, nagima ženskim telom. Ovog puta izbor je pao na model Lurex koji je izrađen od 100 posto viskoze i definitivno je pun pogodak ako želite da privučete pažnju baš kao što je to Seve uradila.

 

Pevačica je svoj stajling upotpunila kratki pantalonama  s rašivenim porubom koje je uparila sa sportskim čarapama čanki parom patika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Severina na nastupu srpske pevačice

 

 

 

makonda-tracker